Ποδόσφαιρο

2014-10-07 14:21

Σχεδόν 15 ημέρες μετά την δολοφονική επίθεση προς τους φίλαθλους μας από τους χούλιγκαν του Ηρόδοτου και ενώ προσπαθούμε να συνέλθουμε από αυτή την πρωτόγνωρη και προφανώς οδυνηρή κατάσταση βλέπουμε τη διοίκηση του Ηρόδοτου αντί να έχει πρωτοστατήσει ώστε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, να προκαλεί τη νοημοσύνη μας αλλά και το νευρικό μας σύστημα με αστείες έως προκλητικές πρωτοβουλίες .
Αρχικά βγάζοντας φωτογραφίες έξω από 401 , με τον άτυχο Κατσουλη σε εξαιρετικά κρίσιμη και κωματώδη κατάσταση και μια μέρα μετά στην πειθαρχική της ΕΠΟ να δηλώνουν (μπροστά σε πάρα πολλούς μάρτυρες) ότι ‘το παιδί είναι καλύτερα ,το είδαμε και στο νοσοκομείο ’ !! Κατόπιν
να εκδίδουν ανακοινώσεις, προφανώς προσπαθώντας να βγάλουν από πάνω τους τη ρετσινιά του ‘ηθικού αυτουργού’ μιας και εκείνοι είχαν οργανώσει συνάντηση με τους δράστες τρεις ημέρες πριν τον αγώνα ,εκείνοι ήξεραν τους δράστες με τα μικρά τους ονόματα αλλά δεν τους κατονόμασαν ,εκείνοι μπορούσαν να δώσουν στην αστυνομία το βίντεο του αγώνα και δεν το έδωσαν, εκείνοι είχαν αφήσει όλες τις πόρτες ανοιχτές ,εκείνοι στη τελική, ανέχονται
τόσα χρόνια αυτούς τους δολοφόνους στις τάξεις της ομάδας τους . Και χθες είχαν την τρομερή ιδέα να ονομαστεί η κερκίδα στην οποία δολοφονικά χτυπήθηκε ο Κώστας και ο Σταυρος (η’ έχασε τις αισθήσεις του ‘ σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ηροδότου ) ως «Κερκίδα Κατσούλη».
Είτε παίζουν με τα νεύρα μας είτε με την νοημοσύνη μας, τους καλούμε να σοβαρευτούν ,να σκύψουν το κεφάλι με συναίσθηση του τι έχει γίνει και να σταματήσουν τις αερολογίες . ΔΕΝ έχουμε πει ακόμα την τελευταία μας λέξη γιατί δεν θέλαμε να προβούμε σε νομικές κινήσεις εν βρασμώ αλλά τα όρια έχουν ξεπεραστεί και καλό είναι να το καταλάβουν οι νεόκοποι παράγοντες του Ηροδότου και να κοιτάξουν τα του οίκου τους.