Α΄Φάση Κορασίδων,Μίνι-Παίδων,Κορασίδων

2017-01-25 12:38

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος των κορασίδων και Μίνι-Παίδων,ο Εθνικός στις κορσίδες μετέχει στον Α΄Όμιλο Αττικής μαζί με:Νηρέα Χαλανδρίου, Ηλυσιακός, και ΝΟ Βουλιαγμένης.
Από κάθε όμιλο στην τελική φάση περνούν οι δύο πρώτες ομάδες. Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί στις 31/3 – 2/4.

Η Κλήρωση για τους Μίνι-Παίδες, βρίσκει τον Εθνικό να μετέχει στον 5ο Όμιλο Αττικής όπου θα συναντήσει τους: Πανιώνιο,Δελφίνια Μεταμόρφωσης,και  Κερατσίνι,Η διεξαγωγή της πρώτης φάσης θα πραγματοποιηθεί από 3-5/3 και από κάθε όμιλο αποκλείεται μόνο η τελευταία ομάδα.

Σε πέντε ομίλους των τεσσάρων ομάδων (σύνολο 20) είναι χωρισμένες οι ομάδες υδατοσφαίρισης των Μίνι Κορασίδων από τους οποίους περνούν οι δύο πρώτο από κάθε όμιλο στην τελική φάση.Ο όμιλος του Εθνικού (3ος) απαρτίζεται απο της ομάδες:Νηρέας Χαλανδρίου, Ολυμπιάδας Πετρούπολης, ΑΟ Καστέλλας.Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος θα διεξαχθει από 21-23/4.
Η Κλήρωση για τις κορασίδες του Εθνικού φέρνει την ομάδα μας στον 1ος Όμιλος Αττικής: Εθνικός, Νηρέας Χαλανδρίου, Ηλυσιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης,Από κάθε όμιλο στην τελική φάση περνούν οι δύο πρώτες ομάδες. Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί στις 31/3 – 2/4.