3ο Τουρνουά "Ανδρέας Γαρύφαλλος"

2016-11-21 14:21

Ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά "Ανδρέας Γαρύφαλλος" που έγινε στο ομώνυμο κολυμβητήριο του Πειραιά,και διοργάνωσε ο Εθνικός,μαζί με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Πειραιά.Ο Εθνικός Βράβευσε την Πρόεδρο του ΟΠΑΝ Σταυρούλα Αντωνάκου,με την τιμητική πλακέτα να δίνεται απο την Πρόεδρου του Εθνικού Δώρα Ιωαννίδου.

Η Βουλιαγμένη είναι η ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Τουρνουά,και ακολούθησαν κατά σειρά,οι ΠΑΟΚ,Ολυμπιακός,Πανιώνιος,Παναθηναϊκός,και Εθνικός.

Η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ κα Σταυρούλα Αντωνάκου δήλωσε:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το τουρνουά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Ήταν μια άρτια διοργάνωση, μια μεγάλη γιορτή για το πόλο, με εξαιρετικού επιπέδου αγώνες από τα παιδιά. Φέτος δε, είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι καθώς το μέλλον του ελληνικού πόλο, οι νέοι αθλητές, αγωνίστηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Πειραιά το οποίο εδώ και μερικούς μήνες φέρει το όνομά του μεγάλου αθλητή της υδατοσφαίρισης και πρώην Προέδρου του Εθνικού Ανδρέα Γαρύφαλλου. Ο Ο.Π.Α.Ν., θα συνεχίσει να στηρίζει με όσα μέσα διαθέτει, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που φέρνουν τα παιδιά μας κοντά στον αθλητισμό».

Η Πρόεδρος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. κα Δώρα Ιωαννίδου δήλωσε για τη διοργάνωση:
«Ήταν μια άψογη διοργάνωση στην οποία συνέβαλαν  η πρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. Αντωνάκου Σταυρούλα καθώς και ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος του Οργανισμού κ. Κούλης Δουρέκας. Ευελπιστούμε το συγκεκριμένο τουρνουά να γίνει θεσμός στη μνήμη ενός σημαντικού ανθρώπου και αθλητή, του Πατριάρχη της Ελληνικής Υδατοσφαιρισης,του Ανδρέα Γαρύφαλλου. Ο Δήμος Πειραιά έχει αποδείξει ότι είναι αρωγός στις προσπάθειες του συλλόγου μας και ελπίζουμε η άψογη συνεργασία μας να  συνεχιστεί».