Ακαδημίες Πετοσφαίρισης:Ανακοίνωση

2018-04-26 09:06

Την πολύ σημαντική επιτυχία των Κορασίδων του Εθνικού τονίζει ο υπεύθυνος των Τμημάτων υποδομών τηςς ομάδας μας κ.Σπ.Κουτούβαλης.Αναλυτικά η Ανακοίνωση:
«Μεγάλη Επιτυχία η συμμετοχή των κορασίδων του Εθνικού στις 8 καλύτερες ομάδες!»
Εμείς, στον Εθνικό Πειραιώς, θεωρούμε μεγάλη επιτυχία τη συμμετοχή της ομάδας των κοριτσιών στο Final 8 της ΕΣΠΕΔΑ, που σημαίνει ότι οι Κορασίδες μας βρίσκονται μέσα στις 8 καλύτερες ομάδες για την περίοδο 2017-2018!
Η άνοδος στην επόμενη κατηγορία και το Final 8 ήρθε στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα των 6 μηνών και, με την ευκαιρία αυτή, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που αφουγκράστηκαν το όραμα του Εθνικού για την δημιουργία γυναικείας ομάδας αλλά και τα ίδια τα κορίτσια που μας εμπιστεύτηκαν το ταλέντο και τις δυνατότητές τους. Δεσμευόμαστε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι χωρίς να ξεφεύγουμε από τους στόχους που έχουμε θέσει.

Την Παρασκευή στις 13.30 στο Περιστέρι [κλειστό γυμναστήριο Δίδυμα Χωράφας, πάροδος Ιωαννίνων 44, Αγ. Ιερόθεος, κάτω από το γήπεδο ποδοσφαίρου] η ομάδα μας θα έχει την τιμή να αντιμετωπίσει τον Απολλώνιο Κερατσινίου, μια ομάδα με σημαντική παρουσία στο γυναικείο βόλεϊ και παλαιότερη συμμετοχή στην Α1 κατηγορία γυναικών. Στον Εθνικό είμαστε σίγουροι ότι οι Κορασίδες μας θα αγωνιστούν δυναμικά για να φέρουν το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και, σε κάθε περίπτωση, θα συμβάλουν σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.
Τους ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Πιστεύουμε επίσης ότι η τελική φάση μιας τέτοιας διοργάνωσης δεν πρέπει – για το καλό του αθλήματος – να γίνεται σε εργάσιμες/σχολικές ώρες και η ΕΣΠΕΔΑ θα έπρεπε να είχε προβλέψει στην προκήρυξη του Σεπτέμβριο ώστε η διεξαγωγή του final 8 να είναι περισσότερο ευέλικτη (ίσως σε δύο σαββατοκύριακα) για να αποφύγουμε τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Επισημαίνουμε επίσης ότι πρέπει στο μέλλον οι προκηρύξεις της ΕΣΠΕΔΑ να έρχονται σε αρμονία με τους κανονισμούς της ΕΟΠΕ σε ορισμένα άρθρα που αφορούν κατηγορίες αθλητών/αθλητριών με ευαίσθητη ηλικία. Σε αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να βοηθήσουμε όλα τα σωματεία με προτάσεις προς την ΕΟΠΕ.

Σπύρος Κουτούβαλης
Γεν. Γραμματέας ΤΑΑ & Δ/ντής Αναπτυξιακών Τμημάτων
Εθνικός ΟΦΠΦ