Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

2016-06-29 07:58

Το δικό του «ευχαριστώ»  στον Πρόεδρο του Εθνικού,Αλέξη Αγγελόπουλο, στους συνεργάτες του και σε όλα τα μέλη της αποστολής που συμμετείχαν στο Boca Cup  στο Καρπενήσι, θέλησε να αναφέρει, μέσω ανακοίνωσης ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου ,Αντώνης Γρηγοριάδης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Αντώνης Γρηγοριάδης και όλοι οι συνεργάτες του στις Ακαδημίες του ΕΘΝΙΚΟΥ, θέλουν να ευχαριστήσουν όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας, για την συμμετοχή τους σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά που ολοκληρώθηκε με το τουρνουά στο Καρπενήσι. Πάνω από όλα ευχαριστούμε τον πρόεδρο μας Αλέξη Αγγελόπουλο όχι μόνο για την συνεχή τα τελευταία τρία χρόνια οικονομική και ηθική του υποστήριξη σε ότι χρειαστήκαμε, αλλά και για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την αγάπη με την οποία περιέβαλε την Ακαδημία και όλους τους μικρούς αθλητές μας.
Ο στόχος μας είναι κάθε χρονιά είναι να είμαστε λίγο καλύτεροι από την προηγούμενη και η χρονιά κρίνεται απολύτως επιτυχημένη κυρίως γιατί:
  Όλοι εσείς οι γονείς, μας εμπιστευτήκατε για μια ακόμα χρονιά τα παιδιά σας και η Ακαδημία με ΑΣΦΑΛΕΙΑ, αγάπη, αυστηρότητα όπου έπρεπε, και σκληρή δουλειά, φρόντισε για την ποδοσφαιρική τους βελτίωση, την συμπεριφορά τους, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε μέτρα (κίνητρα και τιμωρίες) για να βελτιώσουν τα παιδιά την σχολική τους επίδοση. Όλα τα επι μέρους προβλήματα που παρουσιάστηκαν αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα και αποτελεσματικά.
  

Συμμετείχαμε σε πάνω από 350 παιχνίδια σε όλες τις ηλικίες και πάνω από 1500 ώρες προπονήσεων όλη την χρονιά, μέσα σε ένα άριστο κλίμα και το τέλος της χρονιάς βρήκε ΟΛΟΥΣ τους αθλητές μας υγιείς.
    Φέτος δημιουργήθηκε και η σχολή του Εθνικού που προπονείται στον Ελαιώνα που όπως απέδειξε με την εξαιρετική συνολική της παρουσία στα γήπεδα και εκτός αυτών, έχει ακριβώς τα ίδια υψηλά στάνταρ με τα υπόλοιπα τμήματα της Ακαδημίας.

Με την εξαιρετική (αγωνιστική και εξω-αγωνιστική) παρουσία όλων σας στο τουρνουά του Καρπενησίου καταφέραμε όλοι μαζί με μια τεράστια αποστολή που αριθμούσε πάνω από 200 άτομα (πρωτοφανές για αποστολή Ακαδημιών σε Τουρνουά), να περάσουμε υπέροχα, να παίξουμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά παιχνίδια (που έγιναν πιο ανταγωνιστικά από την στιγμή που το αγωνιστικό πλάνο εξέλιξης των παιδιών μας, προέβλεπε σε κάθε ηλικιακή κατηγορία εμείς να βάζουμε μικρότερα του προβλεπόμενου παιδιά) και να γυρίσουμε πίσω ασφαλείς και ΥΓΙΕΙΣ, όπως ξεκινήσαμε. Ευχόμαστε σε όλους σας καλή ξεκούραση, η έναρξη των προπονήσεων της νέας σαιζόν θα γίνει τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου (ανάλογα με τα τμήματα) και θα ενημερωθείτε εγκαίρως για αυτά και για όποια άλλη εξέλιξη αφορά την Ακαδημία.

Φωτογραφίες απο το τουρνουά κατά ημέρα εδώ:

1η ημέρα:

2η ημέρα:

3η ημέρα:

4η ημέρα: