Αλλάζει σελίδα το Ποδόσφαιρο

2017-05-11 21:25

Ανακοίνωση του Δ.Σ του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. σχετικά με τις εξελίξεις στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα,Αναλυτικά η Ανακοίνωση έχει ως εξής:                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                                    
Αγαπητοί φίλαθλοι/μέλη,
Σε   συνέχεια   των   πρόσφατων   εξελίξεων   παραίτησης   της   προηγούμενης διεύθυνσης του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, κατά το χθεσινό έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου συζητήθηκε αίτημα ανάθεση από την «ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ»  ως ακολούθως:

 

«Πειραιάς, 8 Μαΐου 2017

 

Αγαπητό Δ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ
Θέμα:  Με την παρούσα επιστολή αιτούμαστε την ανάθεση της διαχείρισης και διεύθυνσης όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ,στη νεοσυσταθείσα άτυπη Διοικούσα Επιτροπή «ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ»,  μετά τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Η Διοικούσα επιτροπή αποτελείται από τους :

  • Πρόεδρος -κος Κωτσόπουλος Σπύρος
  • Αντιπρόεδρος –κος Καραφαντής Δημήτριος
  • Γενικός Αρχηγός –κος Δέρβος Βασίλειος
  • Έφορος -κος Γκότσης Παναγιώτης
  • Μέλος –κος Αρμόδωρος Ηλίας
  • Μέλος –κος Καραμολέγκος Παναγιώτης
  • Μέλος –κος Ξυδέας Γεώργιος
  • Μέλος -κος  Καρυδόπουλος Αλέξανδρος-Σταύρος
  • Μέλος –κος Καρυδόπουλος Αλέξανδρος

 

Η «ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ»  στοχεύει στην πλήρη αναδιοργάνωση και ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε όλα τα επίπεδα (υποδομές, ακαδημίες, αγωνιστικές ομάδες κλπ).

Απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου, πλήρως εξοπλισμένου και αρτίως στελεχωμένου συνόλου, το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό, θα πρωταγωνιστεί και θα ανακτήσει τη χαμένη αξιοπρέπειά του, αντάξια της πολύ βαριάς και πλούσιας ιστορίας του.
Επιπροσθέτως, από κοινού με τον Ερασιτέχνη, θα κινηθούμε ώστε να επιτύχουμε την ταχύτατη και άμεση διεκπεραίωση και εύρεση λύσης για το φλέγον θέμα του γηπεδικού, σε μία προσπάθεια να μπει ένα τέλος σε αδικία ετών.

Η συνδρομή όλων μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια κρίνεται επιβεβλημένη.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ»

 

Το ΔΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. αποφασίζει ομόφωνα την ανάθεση της διαχείρισης και της διεύθυνσης του ποδοσφαιρικού τμήματος(με το πέρας της παρούσας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017), στην νέα άτυπη Διοικούσα Επιτροπή « ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ» .
Ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

Τα μέλη και το ΔΣ του συλλόγου θα συνεχίσουν τη συμπαράσταση και στήριξη του ποδοσφαίρου και της νέας Διοικούσας Επιτροπής.
Με εκτίμηση
Εθνικός  Ο.Φ.Π.Φ