Ανακοίνωση διάθεση εισητηρίων,

2016-09-16 14:21

Ανακοίνωση σχετικά με τα εισητήρια του αγώνα κυπέλλου με τον Δούκα εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος.Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

  • «Η είσοδος για τους φίλους του Εθνικού θα είναι 5 ευρώ, για τα παιδιά έως 12 ετών θα είναι δωρεάν, καθώς και για ανέργους με κάρτα ανεργίας. Την ερχόμενη εβδομάδα, θα ανακοινωθούν οι τιμές και θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας και τα εισιτήρια για το Πρωτάθλημα».
  • Η Διοικούσα Επιτροπή επίσης ενόψη του πρώτου αγώνα της ομάδας μας εξέδωσε και δεύτερη ανακοίνωση, που αφορά τους οπαδούς μας,αλλά και τους οπαδούς των άλλων ομάδων.

Ο Εθνικός είναι σωματείο με αρχές και πρώτη απ' όλες είναι ο σεβασμός στον αντίπαλο. 

Ο Εθνικός είναι μεγάλος σύλλογος, έρχεται από πολύ μακριά και πηγαίνει πολύ μακριά, γι' αυτό και στο διάβα του δεν χωρούν μικρότητες.
Η Διοικούσα Επιτροπή ενημερώνει τον κόσμο του μπάσκετ πως οι εξέδρες του γηπέδου μας είναι… φιλικές και για τους αντιπάλους. 
Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία για τον αθλητισμό, έχουμε τις εικόνες από το χθες, που καθοδηγούν το αύριο. 
Θέλουμε να υπάρχει κόσμος και από τις δύο ομάδες, να συνυπάρχει και να δίνει χρώμα στις εξέδρες.

Αυτονόητο είναι πως οι διοικήσεις των σωματείων που θα φιλοξενήσουμε, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αποτελούν "επίσημους καλεσμένους" για εμας. 
Θα φροντίσουμε να παρέχουμε όλες τις ανέσεις, γιατί ο Εθνικός έχει στο DNA του και την ευγένεια, και την πεποίθηση ότι οι νίκες κατακτώνται εντός των τεσσάρων γραμμών.

Είμαστε Εθνικός, διαφέρουμε από πολλούς άλλους. 
Όσοι ανήκουν στην οικογένειά μας το γνωρίζουν. 
Η βία, ο φανατισμός, δεν έχουν θέση στο δικό μας γήπεδο.