Ανακοίνωση για την αποχώρηση του κ.Καρυδόπουλου

2019-05-09 10:12

Ανακοίνωση για την αποχώρηση του κ.Καρυδόπουλου αλλά και την επόμενη ημέρα έδωσε στην δημοσιότητα η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ.Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

 

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. σεβόμενη την επιθυμία του κ. Α. Καρυδόπουλου ανακοινώνει την αποχώρησή του από το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

 

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη εκφράζει την ευγνωμοσύνη όλου του κόσμου του Εθνικού στο πρόσωπο του κ. Καρυδόπουλου για την αγάπη και προσφορά του στο σύλλογο επί δεκαετίες. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σεζόν η λειτουργία της ομάδας αναβαθμίστηκε σε κάθε επίπεδο κάνοντας πρωταθλητισμό και διδάσκοντας ήθος που σπανίζει από το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

 

Για την επόμενη μέρα η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. αφουγκράζεται την εύλογη αγωνία των φιλάθλων και θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις όταν, όμως, υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη.

Ο Ερασιτέχνης Εθνικός κάνει το καθήκον του και ήδη καταβάλλει προσπάθειες για τη συνέχεια του ποδοσφαιρικού τμήματος και των αξιών που αφήνει ως παρακαταθήκη ο κ. Καρυδόπουλος με την αποχώρησή του.Όλη η κυανόλευκη οικογένεια τον τιμά και τον ευχαριστεί θερμά.

 

 

Η Πρόεδρος κ. Δ. Ιωαννίδου                                     το Δ.Σ. του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ.