Ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

2017-11-07 16:55

Αγαπητοί φίλαθλοι και φίλοι του Εθνικού Πειραιά
To ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, στις 20.00 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΣΠΕΡΟΥ στην Καλλιθέα, η ομάδα Volley του συλλόγου μας, δίνει μία από τις πιο δυνατές αναμετρήσεις της για αυτή την αγωνιστική περίοδο με αντίπαλο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Ήδη μετά από δύο συνεχόμενες νίκες με ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (εντός έδρας) και ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟ (εκτός έδρας) η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης του Πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας μαζί με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Γνωρίζετε πολύ καλά, γιατί πάντα το αναφέρουμε, πως η παρουσία σας είναι πολύτιμη για εμάς και λειτουργεί καταλυτικά στην ψυχολογία της ομάδας μας.
Όπως στον πρώτο μας αγώνα, όπου γεμίσατε το κλειστό γυμναστήριο στην Καλλιθέα και μας δώσατε δύναμη ώστε να ξεκινήσουμε νικηφόρα στην Α1 κατηγορία μετά από 26 χρόνια, έτσι και τώρα το ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ σας χρειαζόμαστε και σας θέλουμε όλους δίπλα μας.
Δεν περισσεύει κανένας μας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ για να δείξουμε ακόμα μια φορά ότι ο ΕΘΝΙΚΟΣ είναι ΔΥΝΑΤΟΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
Η ομάδα μας για ακόμα έναν αγώνα θα προσπαθήσει να παίξει καλό Volley και να κερδίσει. Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας, θέλουμε να δώσετε βροντερό παρόν ενισχύοντας μας, πάντα μέσα στα πλαίσια της φίλαθλης και πολιτισμένης συμπεριφοράς, που επιβάλλει η ΙΣΤΟΡΙΑ μας.
Πρέπει ο αγώνας με τον συμπολίτη μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να είναι ΓΙΟΡΤΗ για τον ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και το VOLLEY ειδικότερα.
Σας καλούμε λοιπόν το ΣΑΒΒΑΤΟ να είστε δίπλα στην ομάδα μας για να την βοηθήσουμε να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, πως ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

              Ο Πρόεδρος του
Τ.Α.Α. ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. VOLLEY
           Νικολινάκος Νίκος