Ανακοίνωση συνεργασίας

2018-10-04 20:49

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία Capelli Sport, η οποία θα είναι χορηγός αθλητικού υλικού και ιματισμού της ομάδας. Η συνεργασία επεκτείνεται και στη Γυναικεία ακαδημία του Εθνικού ΟΦΠΦ (τμήματα υποδομών). Ευχαριστούμε πολύ την εταιρία και τον κύριο Θεόφιλο Χριστοφορίδη για τη συνεργασία και την πολύτιμη συμβολή του.

 

Η Capelli Sport είναι μία σχετικά νέα Αμερικάνικη αθλητική εταιρία, η οποία δημιουργήθηκε το 2011 στην Νέα Υόρκη και αποτελεί μέλος του ομίλου εταιριών GMA Group με κύρια εταιρία την Capelli New York η οποία είναι από τις κορυφαίες στον κόσμο στον σχεδιασμό και παραγωγή γυναικείων ειδών μόδας.

 

Τα προϊόντα της Capelli Sport τοποθετούνται ποιοτικά δίπλα στις κορυφαίες εταιρίες της αθλητικής βιομηχανίας & το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της, ικανοποιεί τις εξειδικευμένες ανάγκες των συνεργαζόμενων ομάδων & αθλητών. Ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η προώθηση των προϊόντων γίνεται μέσα από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της και το δίκτυο εταιριών της.

 

Στο χαρτοφυλάκιό της Capelli Sport υπάρχουν ομάδες από όλο τον κόσμο όπως η Α.Ε.Κ (Ελλάδα), MSV Duisburg (Γερμανία), FSV Frankfurt (Γερμανία), KFC Uerdingen 05 (Γερμανία), HB Køge (Δανία),Cedar Stars Academy(ΗΠΑ), Penn FC (ΗΠΑ), International Allies FC (Γκάνα), San Luis (Χιλή), Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Λιβάνου), Αλκή Λάρνακας(Κύπρος), Εργοτέλης (Ελλάδα), Παναχαϊκή (Ελλάδα) & Διομήδης Άργους Handball (Ελλάδα).