Ανακοίνωση του κ.Ν. Νικολινάκου

2016-06-01 13:17

Ανακοίνωση - Απάντηση του κ.Νίκου Νικολινάκου  Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Πετοσφαίρισης του Συλλόγου.Η Ανακοίνωση αφορά και αυτή τις πρόσφατες εξελίξεις,και την γνωστή πλέον σε όλους επιστολή των ενδιαφερομένων για την Διοίκηση του Συλλόγου.Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

Πειραιάς , 01/06/2016

Προς Τον Πρόεδρο του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ.

Αγαπητέ Πρόεδρε ,

Σε συνέχεια της δημοσιοποίησης της πρότασης επενδυτών προς την Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. , θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν επιτρέπω την χρήση του ονόματός μου σε οποιαδήποτε πρόταση, εν αγνοία μου. Οι εκλογές απέχουν πολύ λίγο και οποιοδήποτε μέλος του Εθνικού μπορεί να συμμετάσχει εφόσον το επιθυμεί. Δεν μπορώ πάντως να μην επισημάνω ότι στις προτεραιότητες των επενδυτών δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στις ομάδες μπάσκετ και βόλλεϋ , την στιγμή κατά την οποία το μπάσκετ διεκδικεί σήμερα την άνοδο στην κορυφαία λίγκα και το βόλλεϋ διεκδίκησε επίσης την άνοδο μέχρι το τέλος. Θα ήθελα η παρούσα επιστολή μου να αναρτηθεί στο επίσημο site του συλλόγου και να προωθηθεί και προς τον πληρεξούσιο δικηγόρο των επενδυτών.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Τμήματος Βόλλεϋ