ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

2015-06-18 20:52
Ο Εθνικός ΟΦΠΦ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την PASS BENEFIT με τη  διάθεση στα μέλη και στους φίλους του καρτών με το σήμα της ομάδας μας. Οι κάρτες PASS BENEFIT (www.passbenefit.gr) προσφέρουν μια σειρά προνομίων για τους κατόχους τους μέσω συνεργασιών με μεγάλο αριθμό εμπορικών επιχειρήσεων και καταστημάτων, ο οποίος αυξάνεται συνεχώς. Επίσης οι φίλοι του Εθνικού, χρησιμοποιώντας τις κάρτες PASS BENEFIT, έχουν τη δυνατότητα χωρίς την παραμικρή γι' αυτούς επιβάρυνση να χρηματοδοτήσουν (ως έμμεσοι χορηγοί)  την προσπάθεια του συλλόγου για οικονομική ευρωστία.
 
Η διάθεση των καρτών είναι μια πολύ απλή και σύντομη διαδικασία και θα πραγματοποιείται στα γραφεία του συλλόγου (Ακτή Πρωτοψάλτη 1Α, Πειραιάς) καθώς και μέσω των εφόρων και των υπευθύνων των τμημάτων. Καλούνται όλοι οι φίλοι και τα μέλη της ομάδας να στηρίξουν τη νέα αυτή συνεργασία.
Για πληροφορίες σχετικά με την ένταξη εμπόρων και καταστημάτων στο δίκτυο PASSBENEFIT, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ομάδας, 11πμ - 7μμ Δευτέρα έως Παρασκευή.