Ανανέωσε και η Μαρία Σωτήριου
2026-07-16 21:54Με την Μαρία Σωτηρίου να ανανεώνει την συνεργασία της και για την νέα αγωνιστική περίοδο φαίνεται (δεν αποκλείεται ακόμη μια ανακοίνωση) να ολοκληρώνεται το ρόστερ του Εθνικού που αναμένεται να παρουσιασθεί πανέτοιμος για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος αναφέρει:
Πριν λίγο ανακοινώθηκε επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας για φέτος με την πολύπειρη ακραία Μαρία Σωτήριου η οποία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και στο παρελθόν εκτός του Εθνικού έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες με τις ομάδες του Παναθηναϊκού, Ηλυσιακού, ΖΑΟΝ Κηφισιάς, Πορφύρα, Πετρούπολης και Ιωνικού Νίκαιας!
Έτσι με την προσθήκη της Μαρίας Σωτήριου ο Εθνικός δείχνει έμπρακτα και φέτος για ακόμα μια φορά, ότι είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει ξανά, με ένα από τα καλύτερα ρόστερ των τελευταίων ετών ...ένα ρόστερ «Για όλα τα γούστα».
Με πολύ δυνατές άκρες (Θαλασσινού, Σωτήριου, Κουτούβαλη, Νικολοπούλου, Νικολάου) με μαέστρους της ομάδας την Μαριάννα Ανυφαντή και την Δέσποινα Χαβιαρίδου, με «σκούπες Λίμπερο στην πίσω ζώνη» την Αλεξάνδρα Καραβοκύρη την σπουδαία Μαρία Θεοδωρακέα (η οποία μπορεί να προσφέρει και στις άκρες) και την μικρή Σοφία Νικολαιδου, και τέλος με «πύργους» τις Κεντρικές Χαραλάμπους, Πρίντεζη, Βήχου, και Μαρία Κλάψη (η τελευταία από τις υποδομές μας μπορεί και αγωνίζεται και ως Διαγώνιος).
Για ακόμα μια φορά όπως και τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμβαίνει , έγινε αυτό που έπρεπε από όλους μας για να πρωταγωνιστήσει όπως πάντα και παντού πρέπει να συμβαίνει, όπου και αν αγωνίζεται ο Εθνικός μας, επεσήμανε ο επικεφαλής του τμήματος Σπύρος Κουτούβαλης, όπου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για ακόμα μια κίνηση της τελευταίας στιγμής!
Τελειώνοντας τόνισε ότι ο κόσμος του Εθνικού πρέπει να αγκαλιάσει την φετινή προσπάθεια περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά και να σταθεί δίπλα στις αθλήτριες του Βόλεϊ και να βρίσκεται κοντά ενισχύοντας αν είναι δυνατόν με την παρουσία του, όλα τα Τμήματα του Ομίλου!
Μαρία σε Καλωσορίζουμε ξανά στην Εθνικάρα μας!
———
Πίσω