Αντωνία Βάσιλα «Ανανεωμένος με νέους στόχους ο Εθνικός»

2017-07-12 07:53

Για τους  στόχους της νέας χρονιάς μίλησε στο www.ethnikos.org η αρχηγός της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Εθνικού Αντωνία Βάσιλα.Αναλυτικά:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για ακόμα μια χρονιά με το σκουφάκι του Εθνικού. Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι σε αυτή την ιστορική ομάδα για 5η συνεχή χρονιά, πόσο μάλλον να είμαι και αρχηγός της."
"Θεωρώ πως η περσινή χρονιά  ήταν επιτυχημένη. Καταφέραμε να διατηρήσουμε για ακόμη μια χρονιά την ομάδα στις 4 καλύτερες της Ελλάδος. Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αδερφούς Μιχαλόπουλους, τον κ.Πρίντεζη αλλά και τον Γιώργο Τσόκα για την συνεργασία μας αυτά τα 3 χρόνια."
"Φέτος η ομάδα εμφανίζεται ανανεωμένη και με νέους στόχους. Χορηγός του τμήματος μας είναι ο κ.Κολοβός, ένας φιλόδοξος άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα και θέλει να την φτάσει την ψηλά. Μαζί με τον νέο μας προπονητή, κ.Βαμβακάρη αλλά και το τεχνικό του επιτελείο, γίνεται μια προσπάθεια ο Εθνικός να κάνει ένα βήμα παραπέρα. Εύχομαι όλοι μαζί να  τα καταφέρουμε και να φτάσουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει."