ΑΟ Επισκοπής-Εθνικός 2-0 Κύπελλο Ελλάδας

2019-09-04 18:21

Αποκλείστηκε απο την Γ΄φάση του κυπέλλου ο Εθνικός αφού γνώρισε την ήττα απο την Επισκοπή με 2-0.

Η ομάδα μας μπορεί να είχε σχεδόν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα την κατοχή της μπάλας απειλώντας αρκετές φορές την εστία της Επισκοπής εν τούτοις δεν κατάφερε να σκοράρει και μοιραία πλήρωσε τα λάθη της απο τα οποία προήλθαν και τα δύο γκολ των γηπεδούχων,οι οποίοι σημειωτέον δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί προς την εστία του Βουτσινά προσπαθώντας να διασπάσουν τις περισσότερες φορές την άμυνα μας με μεγάλες μπαλιές που εύκολα η δύσκολα,  απομακρύνονταν απο τους αμυντικούς μας.

Μόλις στο 6΄ο Μουσταφίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 12΄ο Γκέτσι δεν πρόλαβε να βάλει σωστά την προβολή.
Στο 17΄ο Τσιάβος έκλεψε την μπάλα απο τους αμυντικούς της Επισκοπής προχώρησε προς την εστία δίνοντας στον Γκέτσι τον οποίο πρόλαβαν οι αμυνόμενοι για να διώξουν την μπάλα σε κόρνερ.
18΄Σούτ του Πολίτη η μπάλα φεύγει αουτ,την ίδια τύχη είχε και ένα σουτ του Τσιάβου στο 40΄,με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 43΄με σουτ μέσα απο την περιοχή κάνοντας το 1-0.

Μετά την επίτευξη του τέρματος ο Εθνικός έχασε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Λαμπράκη όταν μετά απο σέντρα του Δημακάκου απο αριστερά στην πρώτη περίπτωση η μπάλα πέρασε άουτ,ενώ το σούτ στην δεύτερη περίπτωση απόκρουσε ο τερματοφύλακας, με το ημίχρονο να τελειώνει με αυτόν τον τρόπο υπέρ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη ο Εθνικός πίεσε και στο 46΄έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Νταούλιας επιχείρησε το σούτ αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.
Ο Εθνικός όσο περνούσε η ώρα προσπαθούσε να παραβιάσει την εστία της Επισκοπής κάτι που δεν κατάφερε παρά τις ευκαιρίες που είχε με τους Πολίτη στο 59΄ και 70΄αλλά και του Τσιάβου στο 60΄ και στο 83΄, αλλά και του Χατζηστάμου στο 88΄.
Ότι δεν κατάφερε ο Εθνικός το κατάφερε η Επισκοπή η οποία μετά απο λάθος στο χώρο του κέντρου βγήκε στηναντεπίθεση στο 82΄σημειώνοντας το 2-0 πο έμελε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Στο 87΄ο Εθνικός διαμαρτυρήθηκε για τον μη καταλογισμό πέναλτυ όταν σε σουτ που επιχειρήθηκε η μπάλα βρήκε το χέρι του αμυντικού το φιλοξενουμένων με τον Διαιτητή της αναμέτρησης αντί να μην καταλογίζει την καταφανέστατη παράβαση.

Εθνικός:Βουτσινάς, Νταούλιας, Δημακάκος (67΄λ.τρ.Παπαγεωργίου), Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράϊ (82΄Διάκος), Γκέτσι (64΄Χατζηστάμου), Τσιντώνης, Τσιάβος, Πολίτης, Λαμπράκης

 

Οι δηλώσεις του Δ.Τερεζόπουλου μετά το παιχνίδι!

«Σήμερα ήρθαμε στο Ρέθυμνο γιατί απλά θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Παράλληλα, αυτά τα παιγνίδια μας βοηθούν στο να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Το αρνητικό είναι ότι υπάρχει απειρία στην ομάδα μας. Όπως με την Αρτάκη κάναμε αβίαστα λάθη έτσι και σήμερα, κάναμε ένα σοβαρό το οποίο κόστισε στο α' ημίχρονο. Ξέρουμε ότι σε αυτά τα παιγνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Πόσο μάλλον τώρα που παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που είχε καλή οργάνωση.
Αρχικά θελήσαμε να δώσουμε χώρο στην Επισκοπή γιατί δεν την γνωρίζαμε καλά. Όσο περνούσε ο χρόνος «παίρναμε μέτρα» στο γήπεδο. Εκεί όμως όπου αρχίζαμε να νιώθουμε καλύτερα, δεχθήκαμε στο 40' το 1-0.

Στην επανάληψη διεκδικήσαμε το παιγνίδι. Πήραμε αρκετά μέτρα στο γήπεδο αν και εδώ θα πρέπει να πούμε ότι, μας τα έδωσε και ο αντίπαλος. Το ματς κυλούσε καλά για μας. Φτάναμε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή όμως δεν την γεμίζαμε. Στη λεπτομέρεια τα χαλούσαμε.

... Κι εκεί που πιέζαμε, στο 85' δεχθήκαμε το δεύτερο τέρμα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Επισκοπής. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.»