ΑΟΠΕ Μοσχάτου-Εθνικός 3-2

2018-11-03 20:23

Πρώτη ήττα σε ένα αγώνα διαφήμιση για το βόλλευ .Κάποτε θα γινόταν και αυτό!
Σε ένα παιχνίδι σε γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους και των δύο ομάδων, που και οι δυο ομάδες έδειξαν ότι το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις, ο Εθνικός έκανε την πρώτη του δίκαιη ήττα από τον ΑΟΠΕ Μοσχάτου.

Έπειτα από 2 ώρες και κάτι παιχνίδι, η ομάδα δεν έπιασε την γνωστή σε όλους μας απόδοση, παρόλ' αυτά προηγήθηκε στο πρώτο σετ, έχασε τα δύο επόμενα και είχε την ψυχική δύναμη να πάει το παιχνίδι στο (tie break) όπου προηγήθηκε μέχρι και 10-4 αλλά εκεί κατέβασε τους διακόπτες, έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της, πίστεψε ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει με φυσικό επακόλουθο στον αθλητισμό όταν εφησυχάζεις, να μιλήσει ο νόμος που λέει ότι "αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει τη λήξη του παιχνιδιού, κανένα ματς δεν τελειωνει".

Παρόλ'αυτά ο πόντος που πήραμε μετά από την πρώτη μας κακή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με ήττα, θα είναι πολύτιμος για τη συνέχεια του μαραθωνίου πρωταθλήματος. Μην ξεχνάμε ότι κατηγορία ανεβαίνουν οι δύο πρώτες ομάδες βάσει βαθμολογίας.

Κρατάμε αυτά που πρέπει, μαθαίνουμε από τα λάθη μας, ανασυντασσόμαστε και προχωράμε με πίστη για τον τελικό μας στόχο.

Ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά, όλοι όσοι εκπροσωπούμε το βόλεϊ, τα παιδιά του οργανωμένου συνδέσμου μας, τις Πινέζες, που στάθηκαν δίπλα και έδωσαν δύναμη στα κορίτσια μας με το βροντερό και κόσμιο "παρών" τους στην κερκίδα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ:
(Παπανικολάου) Κουτούβαλη (cpt), Καραφαντή, Σταμπολίου, Μηλιανού, Καγιαλή, Λάβδα, Μαντάκη (λίμπερο), Κατσαρού, Μπούτσιου, Αναστασοπούλου, Χαιρετάκη, Ασλάνη.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση λόγω τεχνικού προβλήματος μέχρι το βράδυ από τα διαδικτυακά κανάλια: sportactive.gr, portonews.gr.