ΑΠΟ Κερατσίνι-Εθνικός 1-1

2019-10-20 18:10

Ένα πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος απέσπασε ο Εθνικός στο Π. Σαλπέας από το Κερατσίνι.

Το τελικό 1-1 αφήνει περισσότερο ικανοποιημενη την ομάδα μας, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ από μια μάλλον τυχαία στιγμή, αλλά μπόρεσε τελικά να ισοφαρίσει λίγο πριν την λήξη του αγώνα με την εκτέλεση πέναλτυ που κέρδισε ο Κατσέρης και εκτέλεσε ψύχραιμα ο Μουδούρογλου.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε τις φάσεις που θα ξεσηκωναν την κερκίδα, με τον Εθνικό να προσέχει περισσότερο την άμυνά του, αλλά να είναι και αυτός που έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία όταν οι Μουδούρογλου και Πολίτης συνεργάστηκα άψογα, με τον τελευταίο να σερβίρει στον Γκέτσι που από πολύ κοντινή απόσταση και λίγο πλάγια δεν μπόρεσε να νικήσει τον τέρματοφυλακα των γηπεδούχων.

Το Κερατσίνι προηγήθηκε στο σκορ με ένα μάλλον αναπάντεχο τρόπο και ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε απειλήσει την εστία του Εθνικού, μια χαμένη κατ΄ ουσία πάσα για άλλον παίκτη κατέληξε να βγάλει τετ α τετ τον σκόρερ του Κερατσινίου που μόνος με τον Βουτσινά έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός προσπάθησε να γίνει περισσότερο επιθετικός με τον Χατζηστάμου στο 46' και τον Σαραντόπουλο δέκα λεπτά αργότερα να παίρνουν τις θέσεις των Παπαγεωργίου και Δημακάκου, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν περισσότερους χώρους  και να είναι αρκετά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους.

Η ομάδα μας όσο περνούσε ο χρόνος προσπαθούσε χωρίς επιτυχία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια χάνοντας αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τους Χατζηστάμου, Σαραντόπουλο,Μουδούρογλου και Γκέτσι, φτάνοντας στην ισοφάριση λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης όταν η βαθειά μπαλιά του Χατζηστάμου βρίσκει το Κατσέρη που μπαίνει και ανατρέπετε  καθαρά μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, με τον διαιτητή του αγώνα να μην διστάζει να δώσει την παράβαση.

Ο Μουδούρογλου που το εκτέλεσε έγραψε το 1-1, με τις αψιμαχίες των ποδοσφαιριστών στο σημείο εκείνο να οδηγούν τον διαιτητή να δείξει 2 κόκκινες την μια εξ αυτών και στον σκόρερ της ομάδας μας.

Εθνικός:Βουτσινάς, Νταούλιας, Δημακάκος (55΄Σαραντόπουλος), Παπαγεωργίου(45΄Χατζηστάμου), Μουσταφίδης, Ευαγγέλου, Σκεντεραϊ, Κούρτι, Μουδούρογλου, Πολίτης(82΄Κατσέρης), Γκέτσι.
Αναπληρωματικοί ήταν και οι:Χαλκίδης, Φιλιππαίος, Ζούπα και Αθανασίου.

Πανθηραϊκός-Φωστήρας 1-1
Καλλιθέα-Άνω Μερά 3-2
Ερμής Κορυδαλλού-Κηφισιά 2-2
Άγιος Ιερόθεος-Θύελλα Καμαρίου 0-3
Ηλυσιακός-ΑΕ Μοσχάτου 1-1
Άγιοι Ανάργυροι-Ακράτητος 2-0