Αποτελέσματα 02.02.2019

2019-02-02 19:09

Εθνικός-ΑΟΠΕ Μοσχάτου 2-3 (Νεάνιδες)

Στη σκιά των χθεσινών γεγονότων που διαδραματίστηκαν στα μάτια και δικών μας αθλητριών, και γνωρίζοντας ότι έχουν να αντιμετωπίσουν έναν σπουδαίο αντίπαλο, εξαιρετικά μαχητικό και τέλεια αμυντικά δουλεμένο, οι αθλήτριές μας φάνηκαν απρόσμενα πολύ κουρασμένες και σημαντικά επηρεασμένες. Η πολύ σωστή αμυντική διάταξη του ΑΟΠΕ Μοσχάτου τις αποσυντόνισε σε μεγάλο βαθμό για τα στάνταρντ που μας έχουν δείξει μέχρι σήμερα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Μοσχάτο για τη νίκη του, δίκαια κέρδισε το ματς, όσο για εμάς κρατάμε τη θετική πλευρά του σημερινού παιχνιδιού, τον έναν βαθμό που μας διατηρεί μόνους μας πρώτους στην βαθμολογία και από Δευτέρα ανασυντασσόμαστε για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλοι μας τον εκπληκτικό κόσμο του Εθνικού, και ειδικά τους οργανωμένους μας φιλάθλους, τις "Πινέζες", που παρόλο το χθεσινό θλιβερό συμβάν στο Σύνδεσμο κατά την κοπή της πίτας τους, στάθηκαν δίπλα μας για άλλη μια φορά μέσα σε αθλητικά πλαίσια αποτελώντας παράδειγμα και για τα παιδιά των ακαδημιών μας που ενίσχυσαν με την παρουσία τους την προσπάθεια των κοριτσιών μας.

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας.

Τα σετ του αγώνα: (18-25) (25-16) (19-25) (25-6) (8-15)

Εθνικός ΟΦΠΦ
(Παπανικολάου-Καγιαλής) Κούτουβαλη (cpt), Καραφαντή, Σταμπολίου, Μηλιανού, Καγιαλή, Μπούτσιου, Μαντάκη (λίμπερο), Λάβδα, Ασλάνη, Αναστασοπούλου