Αποτελέσματα αγώνων 03.03.2019

2019-03-03 19:20

Δεύτερη συνεχόμενη άνοδος σε δύο χρόνια για τα υπέροχα αυτά κορίτσια !!!!!
Μιά ομάδα από εξαιρετικά ταλέντα που υπόσχεται ότι ήρθε στο γυναικείο βόλεϊ για να μείνει και ο Εθνικός Πειραιά τα επόμενα χρόνια, ξεκινώντας και την γυναικεία του ομάδα την σεζόν 2019-2020 με βάση αυτές τις αθλήτριες, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις κατηγορίες που θα παίρνει μέρος.
Απομένουν τρείς αγωνιστικές και βέβαια επειδή, ο Εθνικός έχει πάντοτε στόχους σε όποιο άθλημα και αν αγωνίζεται, ο επόμενος των χρυσών κοριτσιών μας είναι το " πρωτάθλημα" που απ' ότι φαίνεται είναι πολύ κοντά στο να το κατακτήσουν, απέναντι στην ομάδα του Τελαμώνα Σαλαμίνας την οποία έχουν κερδίσει με 0-3 σετ στη Σαλαμίνα και την αντιμετωπίζουν την τελευταία αγωνιστική όλου του πρωταθλήματος στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου !!!
Παίρνοντας λοιπόν δύο σετ στο συγκεκριμένο παιχνίδι αυτομάτως είναι οι πρωταθλήτριες της κατηγορίας έχοντας πετύχει τον απόλυτο στόχο που είχαμε βάλει στην αρχή της σεζόν.
Και έχει και συνέχεια....
Παίρνοντας το πρωτάθλημα αντιμετωπίζουν την τρίτη ομάδα της Α' κατηγορίας, με μειονέκτημα έδρας ( αυτή την στιγμή είναι το Περιστέρι και ο Ολυμπιακός) οι επικρατέστερες, και όποια ομάδα κάνει δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια μέσα έξω,(αν έχουν από μία θα γίνει και τρίτο παιχνίδι στην έδρα της πρώτης) θα πάρει μέρος στο μεγάλο final four όλης της ΕΣΠΕΔΑ !!
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της πολύ μεγάλης αυτής επιτυχίας !!
Συγχαρητήρια στον κόσμο του Εθνικού, όχι μόνο για την σημερινή μεγάλη παρουσία του, αλλά για την στήριξη και την πίστη που δείχνει σ' αυτή την ομάδα, γενικότερα, όπου και αν αγωνίζεται σπρώχνοντας την με κόσμιο πάντα τρόπο προς τη νίκη.
Σας ευχαριστούμε θερμά !!!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ :
(Παπανικολάου- Καγιαλής). Κουτούβαλη (cpt), Καραφαντή, Σταμπολίου, Λάβδα, Καγιαλή, Μηλιανού, Μαντάκη (λίμπερο), Μπούτσιου, Ασλάνη, Αλαφούζου, Αναστασοπούλου.
Με το δεξί ξεκίνησαν τα κορίτσια των παγκορασίδων Α' του Εθνικού Πειραιά στο πρώτο τους παιχνίδι απέναντι στο γείτονα μας Πειραϊκό.
Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση όλων των κοριτσιών μας δίκαια επικράτησαν με 0-3 σετ, και έδειξαν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι ότι οι δυνατότητες και σε αυτή την κατηγορία για την ομάδα μας είναι πολύ μεγάλες !!
Τα σετ του αγώνα ήταν : ( 20-25, 20-25, 10-25)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ :
( Καγιαλής - Παρασκευή) Καγιαλή (cpt), Μπούτσιου, Μαντάκη, Ασλάνη, Τσεκουβλούκη, Ντραγκόι ( λίμπερο), Καρδακάρη, Στάφα, Σολωμού, Τσίκο (λίμπερο), Παναγιωτόπουλου, Πουλοπούλου.

Οι μικρές μας Παγκορασίδες Β' δεν τα κατάφεραν το απόγευμα στο Ρέντη, ηττήθηκαν από την τοπική ομάδα με 3-0 σετ, έδειξαν όμως αισθητά σημάδια βελτίωσης και με τη σοβαρή δουλειά που γίνεται καθημερινά στο τμήμα των μικρότερων ηλικιακά κοριτσιών μας, είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα φανεί και μέσα στο παρκέ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ:
( Παρασκευή) Βάσκα (cpt) Κυριακίδου (λίμπερο), Μπούχλα, Κυριακοπούλου, Σπετσιώτη Παν., Αναστασοπούλου Κατ., Γκαβέλα, Ασημομύτη, Σπετσιώτη Χρ., Ευσταθίου, Χρυσογονίδου, Αναστασοπούλου Αν.