Αποτελέσματα αγώνων 09.03.2019

2019-03-11 09:03

Άνετη επικράτηση με 0-3 σετ επί του ουραγού Έσπερου χθές, δύο στροφές πριν το παιχνίδι με τον Τελαμώνα πού θα κρίνει τον πρωταθλητή "

Ζεσταίνουν τις μηχανές τα κορίτσια μας δύο αγωνιστικές πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Τελαμώνα Σαλαμίνας στις 23 Μαρτίου στο Μοσχάτο , που θα κρίνει και το ποιά ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα.

Έπαιξαν όσο έπρεπε για να κερδίσουν χθες το πρωί τον υποβιβασμένο Έσπερο Καλλιθέας εκτός έδρας και τον νίκησαν με 0-3 σετ.

Έτσι λοιπόν όπως δείχνουν τα πράγματα είναι απίθανο να σκοντάψει κάποια από τις δύο ομάδες που έχουν ήδη ανέβει κατηγορία δηλαδή ο Εθνικός Πειραιά και ο Τελαμώνας Σαλαμίνας και το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου.

Η ομάδα της Σαλαμίνας δεν περίμενε ούτε η ίδια να κερδίσει τόσο εύκολα εκτός έδρας την Αμιλλα Καματερού χθές, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα του Καματερού και ο προπονητής της, θυμήθηκε δύο αγωνιστικές πριν λήξει το πρωτάθλημα να κάνει δοκιμές στις αθλήτριες του αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι με τον Τελαμώνα, υποτονικά πράγμα που δεν συνέβη και στο πριν δύο εβδομάδες παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Πειραιά και πριν ακριβώς μία εβδομάδα στο παιχνίδι που έδωσε εκτός έδρας εναντίον του Μίλωνα το οποίο και κέρδισε με 1-3 σετ !!!

Παρόλα αυτά η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων υπήρξε ολοφάνερη.

Πρίν το μεγάλο ματς με τον Τελαμώνα Σαλαμίνας, την άλλη εβδομάδα η ομάδα μας παίζει το Σάββατο εκτός έδρας με το Μίλωνα , και ο Τελαμώνας στην Σαλαμίνα με την αδιάφορη βαθμολογικά τώρα πια, αλλά πολύ καλή ομάδα της Άρτεμις Κορυδαλλού.