Αποτελέσματα αγώνων 10 και 11/11/2018

2018-11-12 10:27

Δύο νίκες με 3-0 σέτ σημείωσαν για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα το Σαββακύριακο 10 και 11/11/2018...Αναλυτικά:

Εθνικός-ΑΟ Ρέντης 3-0: Με πειστική εμφάνιση επανήλθαν στις νίκες στο Μοσχάτο τα κορίτσια μας.Απο το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή μέχρι και το τελευταίο δεν άφησαν περιθώριο στην ομάδα του Ρέντη να αμφισβητήσει την ανωτερότητα τους.

Ο κόουτς Παπανικολάου είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες που είχε στην διάθεσή του, ξεκουράζοντας για αρκετό διάστημα κάποιες βασικές, για το λόγο ότι αύριο ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι των Νεανίδων στο Σαλπέας στις 20:00, με την ομάδα της Ευρυάλης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ:(Παπανικολάου), Κουτούβαλη (cpt), Καραφαντή, Σταμπολίου, Λάβδα, Καγιαλή, Μαντάκη (λίμπερο), Μηλιανού, Κατσαρού, Χαιρετάκη, Μπούτσιου, Ασλάνη, Αναστασοπούλου.

 

Νεάνιδες Εθνικός-Ευρυάλη 3-0: Συνεχίζουν να εκπλήσουν τους πάντες με την σταθερότητα και το υψηλό θέαμα που προσφέρουν, στην κατηγορία των Νεανίδων, (παρόλο που ηλικιακά η ομάδα αποτελείται απο Κορασίδες και μόνο μία Νεάνιδα), τα κορίτσια μας.

Μετά απο φανταστική εμφάνιση πρίν λίγο στο Σαλπέας νίκησαν την πολύ καλή Ευρυάλη,ομάδα με πολλές παραστάσεις στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ, σε παιχνίδι που δύσκολα βλέπει κανείς σε κατηγορίεςγυναικών.

Τα κορίτσια μας ξεπερνάνε τον εαυτό τους σε κάθε μάτς που αγωνίζονται, και αξίζουν πολλά μπράβο γι' αυτό. Δουλεύουν σκληρά καθημερίνα πράγμα που δεν βλέπει κανείς ούτε σε επαγγελματικές κατηγορίες,και μας δίνουν την αίσθηση οτι κάτι καλό έρχεται τα επόμενα χρόνια γιά το γυναικείο βόλλεϊ του Εθνικού Πειραιά

Σημειώνουμε ότι η μοναδική ήττα μας στην κατηγορία των Νεανίδων είναι απο τον συμπολίτη μας Ολυμπιακό,(πρωταθλητή για χρόνια στην κατηγορία), ενω σε όλα τ' άλλα παιχνίδια του πρώτου γύρου,που τελείωσε σήμερα,έχουμε το απόλυτο νικών και όλες χωρίς να χάσουμε σέτ !!!

Τα σέτ του αγώνα ήταν : (25-22, 25-8, 26-24)

EΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ : 
(Κουβουτσάκης), Καραφαντή (cpt), Κουτούβαλη, Λάβδα, Σταμπολίου, Μηλιανού, Καγιαλή, Μαντάκη (λίμπερο), Κατσαρού, Ζούπα (λίμπερο), Μπούτσιου, Χαιρετάκη, Αναστασοπούλου, Ασλάνη