Αποτελέσματα αγώνων 24 και 25/11/2018

2018-11-25 08:39
Κυριακή 25/11/2018

"Νεάνιδες χωρίς φρένα.... 0-3 σετ στη Νίκαια τον Άρη Αμφιάλης!!
Ανατροπή πρίν λίγο στο Μοσχάτο για τους Εφήβους μας 3-2 σετ την Ευρυάλη"

Ασταμάτητες !!! Μιά λέξη είναι αρκετή για να περιγράψει αυτό που γίνετε φέτος με τις αθλήτριες μας.

Συνεχίζουν παρά το νεαρό της ηλικίας τους, να εκπλήσσουν τους πάντες με την σταθερότητα τους και με την προσήλωση στους στόχους που έχουν μπεί απο την αρχή της σεζόν στόν σύλλογο.

Τελευταίο θύμα τους ήταν σήμερα το απόγευμα στην Νίκαια ο Άρης Αμφιάλης, τον οποίο νίκησαν με 0-3 σετ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ:
(Παπανικολάου) Καραφαντή (cpt), Κουτούβαλη, Σταμπολίου, Καγιαλή, Μηλιανού, Λάβδα, Μαντάκη (λίμπερο), Ζούπα, Κατσαρού, Ασλάνη, Μπούτσιου, Αναστασοπούλου.

Ολική επαναφορά για τούς Εφήβους μας στο Μοσχάτο πριν λίγο στον Αγώνα με την Ευρυάλη.
Αδικώντας για άλλη μιά φορά τον εαυτό τους στα δύο πρώτα σέτ, ενα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι, κατόρθωσαν να το κάνουν ντέρμπυ πού κρίθηκε στο "tiebreak" με νικήτρια την ομάδα μας 3-2 σετ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ:
(Καγιαλής) Κουβαλιάς (cpt), Παναγιωτίδης, Δημητρουλάκης, Ρένιέρης, Ντόμπρε, Λάζος, Κιάρι (λίμπερο), Γρηγοράτος, Ευθυμιόπουλος, Ταχμιτζόγλου, Χατζηφούντας.

Σάββατο 24/11/2018_ Στο... ρελαντί 3-0 σετ τα κορίτσια μας την Άμιλλα, νίκη τετράδας για τους παίδες 3-1 σετ τον Ακάδημο !!!
Στο Νέο Κλειστό του Μοσχάτου τα κορίτσια μας παίζοντας όσο χρειάζεται και βοηθώντας τον κόουτς μας, να κάνει μικρό "rotation" κέρδισαν την καλή ομάδα της Άμιλλας Καματερού με 3-0 σετ.
Η διακύμανση των σετ ήταν ( 25-21, 25-16, 25-21 )
Εθνικός ΟΦΠΦ :
(Παπανικολάου) Κουτούβαλη (cpt), Kαραφαντή, Σταμπολίου, Λάβδα, Καγιαλή, Μηλιανού, Μαντάκη (λίμπερο) Κατσαρού, Ασλάνη, Χαιρετάκη, Αναστασοπούλου, Μπούτσιου.

Σημαντική νίκη για την είσοδό τους στην οκτάδα της Εσπέδα, πέτυχαν και οι παίδες μας πριν από λίγο στην Τζαβέλα. Μετά απο μέτρια εμφάνιση τ' αγόρια του Γιώργου Καγιαλή πέτυχαν δεύτερη συνεχόμενη νίκη αυτή την φορά εναντίον του Ακάδημου με 3-1 σετ και με βελτίωση κυρίως στην συγκέντρωση κατά την ώρα του αγώνα, μπορούν στον δεύτερο γύρο να πετύχουν κάτι που φαινόταν πολύ δύσκολο στην αρχή της σεζόν.
Τα σετ ήταν : ( 25-21, 23-25, 25-19, 25-23 )
Εθνικός ΟΦΠΦ :
( Καγιαλής) Δημητρουλάκης (cpt), Ρενιέρης, Κιάρι, Τζάσερ, Ευθυμιόπουλος, Χατζηφούντας, Μαρούσης, Ροδίτης, Ταχμιτζόγλου, Χρυσομύτης, Μπαζίνης.