Αποτελέσματα Ακαδημιών 06.05.2018

2018-05-08 14:15

Νέα νίκη των Παμπαίδων επί της Ευρυάλης. Νίκη για γερά νεύρα πέτυχαν οι Παμπαίδες μας μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στην Τζαβέλλα. Κέρδισαν την Ευρυάλη 3-2 και πάτησαν στην δεύτερη θέση που δίνει πρόκριση στο Final 4 της ΕΣΠΕΔΑ. Απομένουν τρία παιχνίδια, με τα δύο να γίνονται (με εμβόλιμη αγωνιστική) αυτό το σαββατοκύριακο, και τελευταίο παιχνίδι στις 20/5 εκτός έδρας με τον κύριο αντίπαλο για τη 2η θέση: την Ευρυάλη. Πιστεύουμε όλοι ότι τα παιδιά μας θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εξασφαλίσουν την δεύτερη θέση και τη συμμετοχή στο F4 και ο Εθνικός να κλείσει μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τα αναπτυξιακά του τμήματα.

Νέα νίκη και για τις Παγκορασίδες μας με 3-1 επί του Ακάδημου στο «Σαλπέας», νίκη που δείχνει ότι τα βήματα που κάνει ο Εθνικός σε επίπεδο κοριτσιών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είναι σημαντικά και κυρίως σταθερά, σε όλες τις κατηγορίες.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Κυριακή 6-5-2018

Εθνικός ΟΦΠΦ - Ευρυάλη

3-2

[Ράπτης] Σκορδίλης Σπ., (Αρχ.), Δημητρουλάκης Γιωρ., Πανίδης Αγγ. (λίμπερο), Ρενιέρης Βαγγ., Θωμόπουλος Αν., Κουτρουμπάκης Θωμ. / Δαφνομύλης Γιωργ., Ταχμιτζόγλου Γιαν., Χρυσομύτης Λευτ.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Κυριακή 6-5-2018

Εθνικός ΟΦΠΦ - Ακάδημος

3-1

[Τζιβαρίδης] Κουτούβαλη Μαρ. (Αρχ.), Λάβδα Ιωαν., Μπούτσιου Γεωρ., Κατσάρα Πασχ. (λίμπερο), Πανούση Αλεξ., Αναστασοπούλου Κωνστ. / Χαιρετάκη Κατ., Σφυγκάκη Ανδρ.