Αποτελέσματα Ακαδημιών 13.05.2018

2018-05-15 07:43

Νέα νίκη για τους Παμπαίδες με Πανιώνιο και τώρα «τελικός» με Ευρυάλη για το Final 4. Η ομάδα μας νίκησε και τον Πανιώνιο στο Μοσχάτο με 3-0 παίζοντας κατά διαστήματα καλό βόλεϊ και πάνε με πολύ καλή ψυχολογία στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ευρυάλη που θα κρίνει τη συμμετοχή μας στο final 4.
Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα αναπτυξιακά τμήματα του Εθνικού ΟΦΠΦ πιστεύουμε ότι αν γίνει πράξη και η συμμετοχή των παμπαίδων μας στο Final 4, τότε έχουμε πετύχει το 100% των στόχων που θέσαμε στην αρχή της περιόδου και είμαστε περήφανοι για αυτό.
Καλούμε τον κόσμο του Εθνικού να έρθει να δει από κοντά την προσπάθεια των παιδιών. Όσοι μπορούν και θέλουν να υποστηρίξουν την ομάδα των αγοριών μας που αποτελούν και το μέλλον του συλλόγου μας, ας έρθουν στο γυμναστήριο του Αγίου Τρύφωνα (Γ. Γεννηματά 66 & Αθανάτου, Άνω Γλυφάδα) την Κυριακή 20/5 στις 18.00.
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Κυριακή 13-5-2018 Εθνικός  - Πανιώνιος 3-0
[Κουβουτσάκης, Ράπτης] Σκορδίλης Σπ., (Αρχ.), Δημητρουλάκης Γιωρ., Πανίδης Αγγ. (λίμπερο), Ρενιέρης Βαγγ., Θωμόπουλος Αν., Κουτρουμπάκης Θωμ. / Δαφνομύλης Γιωργ., Ταχμιτζόγλου Γιαν., Χρυσομύτης Λευτ.