Δελτίο Τύπου _

2021-03-30 15:51

Με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή του Εθνικού Μουράτ Σεροπιαν ο πρόεδρος του ΔΣ Ιωάννης Πατλάκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

" Οι πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή του ποδοσφαιρικού τμήματος Μουράτ Σεροπιάν, αποτελούν προσωπικές του τοποθετήσεις και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν την άποψη της Διοίκησης.

 

Στη δύσκολη εποχή του κορονοϊού, όλοι οι άνθρωποι και όλοι σύλλογοι έχουν μάθει να συμβιβάζονται. Ο Εθνικός ακολουθήσει πιστά τις ΚΥΑ και συνεχίζει να πορεύεται όπως ακριβώς ορίζει η υγειονομική πολιτική της χώρας για την πανδημία. Η υγεία άλλωστε είναι πάνω απ' όλα.

 

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες του κάθε τμήματος, του κάθε αθλητή και του κάθε προπονητή του συλλόγου μας. Γνωρίζουμε, όμως και τις προσπάθειες που έχει καταβάλει ο Δήμος Πειραιά, ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης και οι υπεύθυνοι, ώστε να μπορέσουν οι σύλλογοι να χρησιμοποιήσουν κάτω απ' αυτές τις δύσκολες συνθήκες τα δημοτικά γήπεδα και κολυμβητήρια.

 

Ως Εθνικός έχουμε βρεθεί στο προσκήνιο αυτής της προσπάθειας και η λέξη που θα χρησιμοποιούσαμε για την αντιμετώπιση που έχει ο ιστορικός μας Όμιλος, μόνο εχθρική δεν είναι. Δεδομένων των υγιειονομικών συνθηκών ο Εθνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία με το Δήμο, ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας και έτοιμος να μας ακούσει.

 

Κατανοούμε την αγωνία, το άγχος και την αβεβαιότητα όλων των προπονητών, ποδοσφαιριστών και αθλητών, αλλά πριν μιλήσουν εκ μέρους του Ομίλου, θα πρέπει να έχουν μία σφαιρική εικόνα της συνολικής προσπάθειας που έχουμε καταβάλει για να μπορέσουμε να προπονηθούμε στα δημοτικά γήπεδα και κολυμβητήρια εν μέσω κορονοϊού".