Δηλώσεις Α.Οικονόμου

2016-12-02 14:35

Για την πορεία του τμήματος κολύμβησης του Εθνικού Πειραιώς μίλησε στην www.pisina.net,και στον Δημήτρης Βαλαώρα,ο Άκης Οικονόμου τονίζοντας ότι αυτό που έχει πετύχει η ομάδα του Πειραιά, είναι να βγάζει υγεία προς τα έξω. Μιλώντας για τους στόχους τόνισε ότι ο Εθνικός έχει ως στόχο να παραμείνει ψηλά – πέρσι τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Ολυμπιακό, ενώ ενισχύθηκε και με τον Οδυσσέα Μελαδίνη, που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Έλληνες σπριντερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ο στόχος κάθε χρονιά για ενα σωματείο το οποίο βγάζει υγεία και συνέπεια όπως ο Εθνικός, είναι να παραμείνει όσο ψηλότερα γίνεται στις θέσεις των πρωταθληματων της open κατηγορίας.Επίσης στις κατηγορίες των ηλικιακών κατηγοριών απο την 7η θέση που ήμασταν πέρσι θέλουμε να ανεβουμε λίγο πιο ψηλά φέτος. Πάντως συγκεκριμένος στόχος για πιό ψηλά δεν υπάρχει».

 

Για τους αθλητές στους οποίους στηρίζεται ο Εθνικός, ο κ. Οικονόμου δήλωσε:

«Η ομάδα έχει πολλούς καλούς αθλητές, στους οποίους στηρίζεται τα τελευταία χρόνια, όπως ο Κριστιάν Γκολομεεβ ,ο Κωνσταντίνος Κοντόπουλος και η Κρίστελ Βουρνά. Φέτος είχαμε και μια πολύ σημαντική προσθήκη, αυτήν του Οδυσσέα Μελαδινη ο οποίος είναι αθλητής της Εθνικής ομάδας που συμμετείχε στο Ρίο και φυσικά έχει πολύ υψηλούς στόχους. Αυτοι οι αθλητές κάνουν διπλό καλο στο σύλλογο αφού αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά που βρίσκονται στις ακαδημίες».
Για τις ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου του Πειραιά επεσήμανε: «Υπάρχουν αυτή τη στιγμή αρκετά παιδιά τα οποία ασχολούνται με το άθλημα της κολύμβησης στην ομάδα του Εθνικού Πειραιά. Αντιμετωπίζουμε, όπως και άλλες ομάδες πρόβλημα με τον χώρο των προπονήσεων. Πλεον είναι αρκετά τα παιδιά και πολύ λίγες οι ώρες και αυτό ίσως μας δυσκολεύει στην ποιότητα της δουλειάς, αλλά με πολύ καλη προσπάθεια απο τα προπονητικα μέλη της ομάδας έχουμε ενα αρκετά υψηλό επίπεδο. Υπάρχουν αθλητές στην ομάδα παίδων και στις κορασίδες οι οποίοι διακρίνονται στα πρωταθλήματα. Απλα δεν θα ήθελα να ονοματισω τα παιδιά για να μην τους βάλω παραπάνω βάρος».