Δήλωση του Προέδρου του Εθνικού Ι.Πατλάκα

2021-12-13 15:06

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς ξεκίνησε μία μεγάλη εβδομάδα για τον Εθνικό.  Μετά από ένα... τρελό Σαββατοκύριακο, με τις επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του Ομίλου μας να είναι πολλές, το αίσθημα υπερηφάνειας διακατέχει όλους τους ανθρώπους του Ομίλου μας.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος γιατί βλέπω να πραγματοποιούνται τα όνειρά μας και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία. Οταν ανέλαβα τον Εθνικό είχα σαν στόχο την ανάδειξη του συλλόγου.  Με την πάροδο του χρόνου ευτύχησα να δουλέψω με ανθρώπους που δεν ήταν απλά συνεργάτες, αλλά... ηγέτες.

΄Εχοντας στο «πετσί» τους την τρέλα που έχουν όλοι οι Εθνικοί, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τα αποτελέσματα τα γευόμαστε όλοι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον υπεύθυνο του τμήματος της γυναικείας υδατοσφαίρισης κ.Κολοβό Δημήτρη για την μεγάλη πρόκριση της ομάδας στις «8» καλύτερες της Ευρώπης, τον Δημήτρη Κουλούρη υπεύθυνο ποδοσφαίρου, τον Σπύρο Κουτούβαλη υπεύθυνο βόλει και Δημήτρη Καραφαντή, που με την σκληρή δουλειά τους αποδεικνύουν ότι το μέλλον του Εθνικού είναι ευοίωνο.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους οργανωμένους φιλάθλους του Εθνικού, που είναι πάντα δίπλα μας και δημιουργούν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα!

΄Οπως είπα νωρίτερα μία μεγάλη εβδομάδα αρχίζει για τον Εθνικό, γιατί οι αθλητές και οι προπονητές όλων των τμημάτων, μας έκαναν υπερήφανους. 

Σε μία πορεία μπορεί να υπάρχουν τα θετικά και τα αρνητικά αποτελέσματα, το όραμα όμως, που μας δίνουν όλοι στην οικογένεια του Ομίλου, είναι αυτό με το οποίο πρέπει να πορευτούμε.

Γι αυτό θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους αθλητές μας. Για να δούμε τον Εθνικό εκεί που ονειρευόμαστε.

Συγχαρητήρια σε όλους!