Έγραψε Ιστορία η Παναγιώτα Λύτρα

2022-03-28 10:34
Ιστορία έγραψε η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Παναγιώτα Λύτρα στο Grand Prix της Παγκόσμιας Γυμναστικής Ομοσπονδίας που διεξήχθη στο Ταρτού της Εσθονίας.
Η νεαρή πρωταθλήτρια του Εθνικού κατέκτησε τρία μετάλλια (χρυσό, αργυρό, χάλκινο) κι έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά μετάλλιο στην κορυφαία διοργάνωση της FIG.
Η επίδοση της Λύτρα ήταν εντυπωσιακή καθώς στη διοργάνωση συμμετείχαν οι κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι άφησε πίσω της την «χάλκινη» Ολυμπιονίκη του Τόκιο Αλίνας Χαρσάνκο (Λευκορωσία), γεγονός που δίνει μεγαλύτερη αξία στην τεράστια επιτυχία της.
Η οικογένεια του Εθνικού νιώθει μεγάλη χαρά που είναι συνοδοιπόρος στις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών της και βλέπει τα νέα παιδιά να κυνηγούν τα όνειρά τους και τους βοηθάει να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Παναγιώτα Λύτρα για την επιτυχία της, καθώς και στην προπονήτριά της Ολυμπιονίκη Μορφούλα Ντώνα η οποία είναι η προπονήτρια με τις μεγαλύτερες διεθνείς επιτυχίες στο ατομικό της Ρυθμικής των τελευταίων 22 ετών.