Ενισχύονται τα τμήματα

2018-07-20 17:49

 Μετά το αρχικό σόκ, με τη μη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας του Εθνικού σε καμία κατηγορία, ο σύλλογος δεν δείχνει διατεθιμένος να παρατήσει την προσπάθεια των αναπτυξιακών τμημάτων των αγοριών του, παρά τα όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό.
Επιθυμία και στόχος του συλλόγου είναι να θέσει γερές βάσεις έτσι ώστε η επόμενη ανδρική ομάδα του Εθνικού (όποτε αυτή υπάρξει) να στελεχωθεί και με παιδιά από τα αναπτυξιακά του τμήματα, πράγμα που μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί.
Ο σύλλογος την περίοδο 2018-2019 θα πάρει μέρος σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των τμημάτων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το ήδη υπάρχον δυναμικό μας θα συμπληρωθεί με τους παρακάτω νέους αθλητές μας, η επιλογή των οποίων έγινε κατόπιν εισήγησης του νέου μας προπονητή και τα χαρακτηριστικά που τους διακρίνουν είναι η αγάπη για το βόλεϊ, το νεαρό της ηλικίας τους που δίνει πολλές ελπίδες για το μέλλον και το ταλέντο τους που με την ανάλογη δουλειά θα το αναδείξουν προσφέροντας στον σύλλογό μας.

Καλωσορίζουμε στον Εθνικό ΟΦΠΦ τον Νίκο Γρηγοράτο (πασαδόρο), τον Βαγγέλη Ευθυμιόπουλο (κεντρικό), τον Μαρούση Απόστολο (διαγώνιο-ακραίο), τον Δημητράκη Κιάρι (λίμπερο), τον Μερκούρη Βεζύρη (κεντρικό-διαγώνιο) και τον Χατζηφούντα Δημήτρη (ακραίο).

Ο Εθνικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την κατανόηση (απέναντι στην επιθυμία των παιδιών να ενταχθούν στην ομάδα μας) και για τη συνεργασία τους τις ομάδες του ΔΑΣ Δραπετσώνας και του ΠΟΚ Εσπεροs και καλεί τα παιδιά του Πειραιά που θέλουν να ασχοληθούν με το βόλεϊ, να επιλέξουν την ιστορική ομάδα του Εθνικού.