Εθνικός - ΑΝΟ Γλυφάδας 9-6

2021-11-13 19:47
Άλλη μια σπουδαία νίκη με καλή εμφάνιση για τον Αυτοκράτορα Εθνικό καθώς (και με την θερμή συμπαράσταση των οπαδών του) νίκησε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Π. Καπαγέρωφ με 9-6.
Ο αγώνας στο ξεκίνημα του δεν φαινόταν ότι θα είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπυ μιας και η ομάδα μας που αγωνίσθηκε χωρίς τον Δεμιρτζάκη, φρόντισε να πάρει την διαφορά στο σκορ (4-0), ωστόσο η Γλυφάδα ισοφάρισε σε κάποιο σημείο του αγώνα, αλλά ο Εθνικός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με τα γκολ των Βιτέλα από θέση φουνταριστού και του αρχηγού της Παναγιώτη Παπαδόγκωνα από την περιφέρεια, πήρε μια δίκαιη νίκη καταχειροκροτουμενη από τους οπαδούς της που βρέθηκαν στο Π. Καπαγέρωφ και βοήθησαν με την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν (φωτό) τους παίκτες του Φάνη Κουντουδιού.
Οκτάλεπτα: 4-0, 1-3, 1-1, 3-2.
Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός 1, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 3, Βιτέλλας 2, Γκάτσος, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος, Γαρδέρης, Δροσόπουλος, Κόχειλας 1, Καραμπάτης.
ΑΝΟ Γλυφάδας (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π. 1, Χατζηκυριακάκης, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς, Μιγιούσκοβιτς 2, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Πούρος 1.