Εθνικός-Απόλλων 11-10 PlayOff

2019-05-22 20:48

Μετά απο ένα συναρπαστικό σε αγώνα που καθήλωσε τους θεατές που το παρακολούθησαν ο Εθνικός νίκησε 11-10 τον Απόλλωνα και ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των αγώνων που θα οδηγήσουν στην την κατάκτηση της 3ης θέσης του 33ου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης στην Α1.

Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον 71χρονο βετεράνο Δ.Κουγεβετόπουλο που έφυγε ξαφνικά απο την ζωή την προηγούμενη εβδομάδα.Τα λουλούδια που πέταξαν οι τέως συναθλητές του στην πισίνα του «Π.Καπαγέρωφ» αμέσως μετά την λήξη του αγώνα,αλλά και η προσφώνηση της Προέδρου του Εθνικού κας Δώρας Ιωαννίδου πριν την έναρξη του, καθώς και η ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντος έκαναν την ατμόσφαιρα εξόχως συγκινητική.

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 19:00, στο κολυμβητήριο του Πάρκου Γουδή έδρα του Απόλλωνα.

Τα 8λεπτα: 2-2, 3-2, 4-4, 2-2

Εθνικός(Φ.Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 2, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 3, Καραβιώτης, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος 2, Μαθιόπουλος, Βαλλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης
Απόλλων Σμύρνης (Γ.Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 3, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γεωρ. Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης Δ. 2, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.