Εθνικός-Ελλοπιακός 3-1

2023-10-04 17:59

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Εθνικός που κατάφερε αν και ισοφαρίσθηκε στο 80' σε 1-1 από τον Ελλοπιακό, να βγάλει αντίδραση και να πετύχει δύο ακόμη τέρματα που διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας πάρα την συντριπτική της υπεροχή, κατόρθωσε να σκοράρει μόλις στο 45', με την επέλαση και το σουτ του Πλουμάτου για το 1-0.
Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο μέρος της συνάντησης,  με την ομάδα μας να δημιουργεί ευκαιρίες χωρίς να μπορεί να διπλασιάσει τα τέρματα της, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν σε μια-δυο περιπτώσεις, ο Κούμπουλα όμως βρισκόταν πάντα εκεί που χρειαζόταν για να αποσοβήσει τον κίνδυνο, με τους παίκτες του Ελλοπιακό να ισοφαρίζουν στο 80', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η κεφαλιά να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας μας για το 1-1.
Ο Εθνικός παρά τα λίγα λεπτά που απέμεναν μέχρι την λήξη, έβγαλε αντίδραση και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 85' με πέναλτυ που καταλογίστηκε σε χέρι αμυντικού, με τον Γεωργούση να μην αστοχεί και να γράφει το 2-1, ενώ ο Τσιάβος στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Εθνικός: Κούμπουλα, Πλουμάτος, Ζωγραφάκης, Κατσόγιαννος (26' Κουτσοποδιώτης) , , Hrustinec, Μαλάϊ, Ντινιωτάκης (75' Μπουτσικάρης) , Πολύζος (46' Αντωνίου) , Κυριαζής (60' Σεκούμπα) , Μακρυγιάννης (60' Γεωργούσης) , Τσιάβος
Τα άλλα αποτελέσματα
ΑΟ Υπάτου-Ηλυσιακός 1-0
Άγιος Νικόλαος-Άρης Πετρούπολης 0-0
Ατρόμητος Πειραιά-Ερμής Ζωνιανών 1-1
Φωστήρας-Αγία Παρασκευή 0-1
Επισκοπή-Απόλλων Σμύρνης  3-1
ΠΟ Ατσαλένιος-Προοδευτική 2-1
Αλμυρός Γαζίου-ΑΟ Χαϊδαρίου 1-0
Πανιώνιος-Περαμαϊκός 4-1