Εθνικός-Φωστήρας 0-1

2019-09-22 19:36

Ηττήθηκε στην πριεμέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής η ο ομάδα μας από τον Φωστήρα στό Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας με 0-1.

Ο Εθνικός θα μπορούσε να είχε πάρει πολλά περισσότερα από αυτήν την συνάντηση αλλά είτε η ατυχία είτε η αστοχία αλλά και το κραυγαλέο διαιτητικό λάθος στο 32' του αγώνα δεν του επέτρεψαν να ξεκινήσει καλύτερα το πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας είχε την υπεροχή ιδίως στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες ωστόσο δεν μπόρεσε κάποιες απο αυτές -για τους λόγους που αναφέραμε- να τις εκμεταλευτεί με συνέπεια να το πληρώσει λίγο πριν την λήξη του αγώνα.

Οι φάσεις
Στο 8΄σουτ του Λαμπράκη απο καλή θέση η μπάλα καταλήγει άουτ.
11΄μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό το σούτ του Πολίτη απο καλή θέση και αφού έχει αποφύγει όλους τους αντιπάλους του περνάει λίγο έξω απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Φωστήρα,
12΄νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό με τον Γκέτσι ο οποίος πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να αποκρούεται σχεδόν πάνω απο την γραμμή απο τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων,
24΄ο Λαμπράκης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή απο καλή θέση έδιωξαν την μπάλα οι φιλοξενούμενοι,
33΄σέντρα του Γκέτσι ο Κατσέρης έπιασε το σούτ αλλά ήταν άστοχος και στο 34΄σημειώθηκε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών για την ομάδα μας όταν ο Πολίτης έλκεψε καθαρά την μπάλα έξω απο την περιοχή του Φωστήρα και βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων με τον διαιτητή να σταματάει την φάση χωρίς κανείς να γνωρίζει γιατί!

Στην συνέχεια ο Εθνικό ςκέρδισε ένα πλάγιο άουτ με του ςπαίκτες του Φωστήρα όμως να το εκτελούν και να πετυχαίνου τέρμα που ορθώς-αν και με καθυστέρηση- ακυρώθηκς αφού πρώτα ο Διαιτητής συμβουλλεύτηκε τον επόπτη που ήλεγχε την συγκεκριμένη φάση.
στο 40΄ο Εθνικός χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Κατσέρη που δεν μπόρεσε να εκμεταλευθεί την παράλληλη πάσα του Λαμπράκη και το ημίχρονο τελειώνει όταν ο Κατσέρης πιάνει την κεφαλιά στο 44΄με την μπάλα να κοντράρεται στους αμυντικούς του φονέα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός δεν παρουσίασε την ίδια εικόνα,χωρίς όμως οι φιλοξενούμενοι χωρίς να είναι καλύτεροι κατάφεραν να εκμεταλευθούν τις όποιες ευκαιρίες τους παρουσιάστηκαν και σε μια απο αυτή στο 85΄να καταφέρουν να σκοράρουν πέρνοντας την νίκη.Μέχρι και την λήξη του αγώνα δεν άλλαξε τίποτα μα ετο τελικό αποτέλεσμα να αφήνει μια απογοητευμένους τους ποδοσφαιριστές μας που προσπάθησαν αρκετά και δικαιούτουσαν σίγουρα κάτι παραπάνω απο τον αγώνα.

Στο 49΄και στο 63΄ο Πολίτης,στο 50΄ο Γκέτσι,στο 62΄ο Ευαγγέλου,απείλησαν την εστία των φιλοξενουμένων χωρίς αποτέλεσμα, με το γκολ για αυτούς να έρχεται στο 82΄.

Εθνικός:Βουτσινάς, Νταούλιας (86′ Διάκος), Δημακάκος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράϊ, Λαμπράκης (65′ Σαραντόπουλος), Τσιντώνης, Κατσέρης (79′ Τσιάβος), Πολίτης, Γκέτσι (75′ Κούρτι).
Φωστήρας: Χατζηεμμανουήλ, Κωνσταντινίδης, Καλλιμούκος, Αργκιλέσι, Μπιμπισίδης, Αλεξίου, Ηλιάδης (90+4′), Πίσσας, Σάμιος, Μαρίνου (90′ Πετριτάι), Μπερνιδάκης.

Τα άλλα αποτελέσματα:
Άγιος Ιερόθεος-Ανω Μερά 1-0
Θύελλα Καμαρίου-Ερμής Κορυδαλλού 1-0
ΑΕ Μοσχάτου-Πανθηραϊκός 0-1
Ακράτητος-Κηφισιά 1-0
Εθνικός- Φωστήρας 0-1
Ηλυσιακός-Καλλιθέα 0-1