Εθνικός-Κερατσίνι 2-0

2020-02-02 17:28

Μια σημαντική νίκη με 2-0 πέτυχε ο Εθνικός που ξεπέρασε το εμπόδιο του Κερατσινίου στο γήπεδο της Καλλιθέας πραγματοποιώντας το πρώτο από τα εναπομείναντα ακόμη σημαντικά βήματα που πρέπει να κάνει προκειμένου να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στον υποβιβασμό.
Ιδιαίτερη σημασία έχει ακόμη έχει αυτή η νίκη μιας και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον σημερινό μας αντίπαλο ο Εθνικός υπερτερεί μιας και έχει υπέρ του και το ισόπαλο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.

Δύο πολύ όμορφα γκολ, ήταν αυτά που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, το πρώτο στο 44' με δυνατό σουτ του Ντάγκρα έξω από την περιοχή που δεν άφησε κανένα πέριθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, και το δεύτερο με προσωπική ενέργεια του Παυλή, όταν πήρε την μπάλα από το κέντρο περίπου του γηπέδου προχώρησε και πάρα την πίεση των αντιπάλων αμυντικών μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0.

Εθνικός: Κατσούλης, Νταούλιας, Λώλος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Τσιντώνης, Τριμμάτης (65΄Παυλής), Σκεντεράϊ Πετρόπουλος (81΄Τσιάβος), Λαζαρίδης (84΄Πεχλιβανίδης), Ντάγκρας (73΄Τσιριγώτης).
Την 18αδα συμπληρώνουν οι: Ξαγοράρης, Τσιάβος, Παυλής, Χαλκίδης, Τσιριγώτης, Παπαγεωργίου και Πεχλιβανίδης.

Τα άλλα αποτελέσματα
Ακράτητος-Άγιοι Ανάργυροι 1-0
Θύελλα Καμαρίου-Άγιος Ιερόθεος 1-1
Άνω Μερά-Καλλιθέα 0-1
Κηφισιά-Ερμής Κορυδαλλού 2-0
Φωστήρας-Πανθηραϊκός 2-0
ΑΕ Μοσχάτου-Ηλυσιακός 3-1

Τον σημερινό μας αντίπαλο θα αντιμετωπίσει πάλι ο Εθνικός και μάλιστα δύο φορές για τον θεσμό του κυπέλλου Πειραιά. Ο πρώτος αγώνας με γηπεδούχο τον Εθνικό θα διεξαχθεί στις 19/2/2020 .