Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. Ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

2018-02-25 10:46

Μετά το χθεσινό επεισοδιακό και τραγελαφικό, όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, παιχνίδι πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, ανάμεσα στον «Απόλλωνα Σμύρνης» και τον «Εθνικό», εκτιμώ ότι πρέπει να δοθούν κάποιες απαντήσεις στις απαράδεκτες δηλώσεις on camera, του «ανιστόρητου», ως φαίνεται, κ. Κατρουζανάκη σχετικά με την διοίκηση του Εθνικού και την υπόληψή του ως σωματείου, θέτοντας ταυτόχρονα  ερώτημα προς την διοίκηση του Απόλλωνα σχετικά με το αν αποδέχεται ή όχι αυτές τις δηλώσεις του προπονητή του. Αν δεν τις αποδέχεται θα πρέπει να του ζητήσει να τις ανακαλέσει δημόσια όπως δημόσια αναφέρθηκε.

 

Προφανώς, ο συγκεκριμένος  «κύριος», ξέχασε να αναφέρει τις ύβρεις και τις δικές του άσεμνες χειρονομίες προς τους οπαδούς του Εθνικού αλλά και προς το ίδιο το Σωματείο, με την ανοχή πάντα των διαιτητών, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά:  "είστε η ντροπή του Πειραιά !!!"   και "σας γ.....ώ !!!" (συνοδεία της γνωστής χειρονομίας) μόλις η ομάδα του πέτυχε κάποιο γκολ!

Επειδή ήμουν αυτόπτης και αυτήκοος, ούσα παρούσα, σε όλα όσα συνέβησαν, ευρισκόμενη στην κερκίδα με την οικογένειά μου κατά την διάρκεια των τεκταινομένων, για το λόγο  αυτό,  παίρνω θέση και κατηγορηματικά ζητώ τη συγγνώμη του προπονητή του Απόλλωνα  προς το Σωματείο μας.

Απωθημένα που εκείνος μπορεί να έχει κατά του σωματείου μας, από τη σχέση του ως αθλητή με προηγούμενες διοικήσεις του δεν μας αφορούν!!!!

Δυστυχώς, το άθλημα όπως τουλάχιστον εγώ το γνώρισα ως αθλήτρια , δεν έχει καμιά σχέση με τη μορφή που του έχουν δώσει οι όποιες κακές διοικήσεις ή προπονητές ή και αθλητές ενδεχομένως, αλλά κυρίως οι κακές διαιτησίες!

Αν πιστεύουν ορισμένοι ότι θα μπορούν να παίζουν με τις τύχες των ομάδων είναι γελασμένοι...

 

Επίσης, σχετικά με τους οπαδούς της ομάδας μας, στους οποίους αναφέρθηκε ο "κύριος" Κατρουζανάκης, κανένα φίλαθλο δεν τραμπούκισαν, παρά μόνο αντέδρασαν αρκετά έντονα μετά τις ανεπίτρεπτες για προπονητή λεκτικές προκλήσεις και τις χειρονομίες του ιδίου, καθώς και με τα απαράδεκτα και στοχευμένα σφυρίγματα των κ.κ. Κραβαρίτη και Κυράνη.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να παραλείψω την απαράδεκτη και υβριστική επίθεση που δέχτηκε προς το τέλος του αγώνα, εντελώς αναίτια, ο αθλητής μας Διονύσης Καρούντζος καθώς και οι προπονητές μας κ  Κουντουδιός και κ. Βενετόπουλος, από συγγενή του προπονητή του Απόλλωνα, ο οποίος ζήτησε  προσχηματική συγγνώμη (μη αποδεκτή φυσικά) μετά το τέλος του αγώνα!

 

                Θα ήθελα επίσης να θυμίσω την υποδοχή που έτυχε το φίλιο σωματείο του Απόλλωνα στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στην ιστορία του (στην έδρα μας, στον πρώτο γύρο του παρόντος πρωταθλήματος), όπου, παρά την ύπαρξη πολυπληθέστερων φιλάθλων μας (αλλά και αρκετών φιλάθλων του Απόλλωνα), διεξήχθη ένας πολύ όμορφος αγώνας χωρίς το παραμικρό επεισόδιο.

 

Επειδή, εύλογα θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί, ότι ο λόγος της ανακοίνωσης σχετίζεται με την συνοδό πίκρα της ήττας, θα ήθελα να σάς διαβεβαιώσω ότι γνωρίζω πολύ καλά το άθλημα και ξέρω πότε η ομάδα μου δεν παίζει  καλό πόλο! 

Χθες όμως , κάποιοι άλλοι δεν ήθελαν να παίξει ο Εθνικός  καλό πόλο!!!!!

 

Η Πρόεδρος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ

ΔΩΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ