ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. Ανακοίνωση

2015-06-02 12:08

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ-Ανακοίνωση

Φίλοι & φίλαθλοι της ιστορικής μας ομάδας.

Μετά τις προσπάθειες τριών ετών κατορθώσαμε να νοικοκυρέψουμε τον Σύλλογο έχοντας περάσει από πολύ δύσκολες καταστάσεις.
Με αξιοπρέπεια πλέον πετυχαίνουμε νίκες σε όλα τα επίπεδα, μικρές αλλά σημαντικές.
Όχι μόνο κάναμε αλλά συνεχίζουμε να κάνουμε αγώνα ώστε να κρατήσουμε αυτή την ανοδική πορεία και βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον έστω και συγκρατημένη.
Γι' αυτό κρίνουμε σημαντική τη Γενική Συνέλευση στις 29/6/2015, ημέρα όπου θα συζητηθεί μεταξύ των άλλων και το θέμα του ποδοσφαίρου. Ευχόμαστε μέχρι τότε να έχουμε καλά νέα και σχετικά με την επάνοδο του ποδοσφαίρου στον ερασιτέχνη.
Στη Γ.Σ αυτή καλούμε να παρευρεθείτε όλοι σας για να συζητήσουμε από κοντά τι σημαίνει να είναι Ενωμένος ο Εθνικός μας.
Όσο για το πρόσφατο θέμα, της συνέντευξης τύπου εκπροσώπων επενδυτών που θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας μας, έχουμε να πούμε ότι ακόμα δεν έχουμε λάβει απαντήσεις στα ερωτήματα που τους έχουμε θέσει εγγράφως, όπως ποιοι είναι οι επενδυτές και τι πλάνα έχουν. Αντ’ αυτού ακούσαμε για πολλοστή φορά για μεγάλα σχέδια και βέβαια από πράξεις τίποτα εκτός κι αν το κατασχετήριο από πρώην αθλητή μας που εμφανίστηκε στο πάνελ της συνέντευξης, γόνο γνωστής οικογένειας Εθνικών, θεωρείται ενδεικτικό των πράξεων τους.
Ευχόμαστε στη Γ.Σ να παρουσιαστούν ενωτικοί, ως διαλαλούν, και να μιλήσουν επιτέλους ξεκάθαρα για τις προθέσεις τους και τα πρόσωπα που εκπροσωπούν και σκοπεύουν ν' αναλάβουν τα τμήματα του συλλόγου μας.
Ένα πράγμα θέλουμε όμως να διαβεβαιώσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν θ' αφήσουμε τους κόπους, τις θυσίες και τις αγωνίες των φιλάθλων μας και όσων αγωνίζονται αφιλοκερδώς για τα αθλήματα να πάνε χαμένες. Δεν επιθυμούμε πισωγύρισμα αλλά πρόοδο. Η βοήθεια όλων είναι απαραίτητη αρκεί να γίνεται με θεσμικά αποδεκτούς όρους κι οι πράξεις να χαρακτηρίζονται από ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ κι όχι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ!!!!

Σας περιμένουμε.

O Πρόεδρος
Αντώνης Πρίντεζης