Εθνικός ΟΦΠΦ : Ανακοίνωση / Διαμαρτυρία

2019-03-17 18:31

Ανακοίνωση για τον αγώνα που έλαβε χώρα το Σάββατο στο κολυμβητήριο του Αλίμου και στα όσα διαδραματίσθηκαν έδωσε στην δημοσιότητα η Διοίκησση του Εθνικού ΟΦΠΦ. Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

 

Το είδαμε κι αυτό.....Ολος ο "πάγκος" αποβλήθηκε!!!

Για γέλια και για κλάματα είναι τα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό (16/3/19) παιχνίδι πρωταθλήματος της Α1 ανδρών,ανάμεσα στο Παλαιό Φάληρο και τον Εθνικό!

Οι διαιτητές τής αναμέτρησης απέβαλαν τον βοηθό προπονητή κ. Βενετόπουλο, κατόπιν τον έφορο κ. Μισιτς και , 30 δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα, τον προπονητή κ. Κουντουδιό.

Και τους τρεις για διαμαρτυρία!!!

Πραγματικά ειναι απορίας άξιο και πρέπει να αναρωτηθεί κανείς για το λόγο που διαμαρτύρονταν και οι τρείς τους. Μήπως τα σφυρίγματα των διαιτητών και η ανοχή τους στο αντιαθλητικό παιχνίδι από την αρχή του αγώνα, προκάλεσαν την αγανάκτηση των 3 κυρίων;;;

Γνωρίζουν άραγε ότι ο αθλητής μας Πέτρος Πρωτοψάλτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για κάταγμα στην μύτη του (ήδη από το πρώτο οκτάλεπτο του αγώνα);;;

Ειναι απαράδεκτο η τύχη μιας ομάδας να "κρέμεται" στις αποφάσεις τών "αρχόντων" τού αγώνα (αντί στο αγωνιστικό της πρόσωπο) και εκείνοι να μην σέβονται τούς κόπους τών αθλητών.

Ο Εθνικός θα συνεχίσει να παλεύει κόντρα στις επιθυμίες όποιων τον θέλουν εκτός πλει οφ.
Επιτέλους, κύριοι του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών, περιμένουμε να κάνετε σωστά το έργο σας.

Δεν χρειαζόμαστε το "σπρώξιμο" απο κανέναν τρίτο παράγοντα, αυτό όπως φαίνεται το έχουν ανάγκη άλλες ομάδες, το μόνο που σάς ζητάμε ειναι να μην επιτρέπετε την αδικία!!!

Οσο για το επόμενο παιχνίδι;;; Αυτό μάλλον θα πρέπει να μπει στο βιβλίο Γκίνες! Η ομάδα μας θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες σε ότι αφορά την κατοχύρωση της θέσης που οδηγεί στα πλεϊ οφ, χωρίς να υπάρχει ούτε ένας (προπονητής, βοηθός ή έφορος) στον πάγκο για να κοουτσάρει ή να παράσχει την όποια βοήθεια στους παικτες !!!!