Εθνικός ΟΦΠΦ Ανακοίνωση για το ποδοσφαιρικό τμήμα

2020-06-23 18:18

Μετά από επαφές σχεδόν ενάμιση μήνα, δυστυχώς, δεν υπήρξε αίσιο αποτέλεσμα σε ότι αφορά την ανάληψη της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από ομάδα ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών.

Το εν λόγω επιχειρηματικό σχήμα είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατασκευή του γηπέδου του Εθνικού στην τοποθεσία του Σχιστού,που είναι υπό παραχώρηση από τον Δήμο Πειραιά, όμως ακόμα δεν μας έχει αποδοθεί, λόγω δικαστικών αντιπαραθέσεων του Δήμου με τρίτους σχετιζόμενους με την έκταση.

Εννοείται πως, ως διοίκηση, ήμασταν θετικοί στον ενδιαφέρον που επέδειξαν, ωστόσο μέχρι και την προηγούμενη Παρασκευή 19.6.2020 που ήρθαν στα γραφεία του συλλόγου, παρουσία των μελών του ΔΣ, δεν δεχθήκαμε καμία επίσημη, τυπική, οριοθετημένη και λειτουργική πρόταση για τον τρόπο διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Χθες Δευτέρα 22.6.2020, μετά λύπης μας, γίναμε παραλήπτες ενός mail με το οποίο απέσυραν το ενδιαφέρον τους χωρίς να ανακοινώσουν τους ουσιαστικούς λόγους, για τους οποίους πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση, παρά τις προταθείσες από εμάς λύσεις στα όποια προβλήματα ανέκυπταν.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ παραμένει ανοιχτός σε οποιαδήποτε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος .