Εθνικός ΟΦΠΦ Ανακοίνωση

2018-05-06 21:28
Ανακοίνωση για τον τρίτο επαναληπτικό αγώνα με τον Υδραϊκό εξέδωσε η Διοίκηση του Εθνικού...Αναλυτικά:
Πριν πάρουμε την απόφαση να "ανεβάσουμε" οποιαδήποτε επιστολή, κρίναμε σκόπιμο να ξαναδούμε την επίμαχη φάση του αγώνα όπου ο Υδραϊκός προηγήθηκε με 3-2.
Αν δεν μας απατούν οι αισθήσεις μας το τέρμα αυτό μπήκε σε "νεκρό χρόνο", όπως άλλωστε μετέδωσε και ο σχολιαστής της κρατικής τηλεόρασης που αναμετέδιδε το παιχνίδι.
Το να χάνεις δίκαια από τον αντίπαλό σου, δεν θα επέτρεπε τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Όμως όταν σε "αναγκάζουν" σε ήττα οι αποφάσεις των διαιτητών, τότε δεν μπορείς να σιωπήσεις.
Παρά το γεγονός οτι η ένσταση που ασκήσαμε  αφορά στο εκπροθεσμο γκολ, βλέποντας το βίντεο επιβεβαιωθήκαμε οτι και το γκολ του αθλητη  μας Καρουντζου (σουτ από το πεντάμετρο) που ακυρώθηκε, ήταν καθόλα  κανονικό...
Το εκπρόθεσμο γκολ του αθλητή του Υδραϊκού Χαραλαμπόπουλου μετά τη λήξη του 2ου οκταλέπτου, ήταν γκολ που καθόρισε σημαντικά το αποτέλεσμα, παρά τις έγκαιρες διαμαρτυρίες μας.
Το ευτύχημα ήταν ότι υπήρξε απευθείας μετάδοση του αγώνα από την Κρατική Τηλεόραση, όπως και η περιγραφή του δημοσιογράφου Νίκου Γκομώλη και η επανάληψη (που έδειξε τουλάχιστον 3 φορές τη συγκεκριμένη φάση με το χρονόμετρο να έχει μηδενίσει πριν φύγει η μπάλα από το χέρι του αθλητή Χαραλαμποπουλου !
Η ένσταση που έγινε από πλευράς Εθνικού για το εκπρόθεσμο τέρμα, ευελπιστούμε ότι θα ληφθεί σοβαρά υπ όψιν απ την  ΚΟΕ και τον Πρόεδρό της κ. Διαθεσόπουλο, καθώς και από τα αρμόδια όργανα που θα επιληφθούν κατά την εκδίκασή της, προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Είναι σημαντικό,  το άθλημα, άλλα και τα νέα παιδιά που αποφάσισαν ν ασχοληθούν με αυτό να προστατευθούν από τέτοιες αποφάσεις, που έχουν ως αποτέλεσμα την καταδίκη της υδατοσφαίρισης!