Εθνικός ΟΦΠΦ :Δελτίο Τύπου

2019-09-04 11:19

Συνάντηση με τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, είχε χθες η Πρόεδρος τού Εθνικού Πειραιώς, Δώρα Ιωαννίδου, παρουσία και του αντιπροέδρου τού συλλόγου, Βαγγέλη Αναγνώστου.
Οι εκπρόσωποι του Ιστορικού Συλλόγου, μεταξύ άλλων θεμάτων, εξέφρασαν την ανησυχία τους και την αγωνία τους σχετικά με την καθυστέρηση που υπάρχει στην ολοκλήρωση των διαδικασιών από πλευράς της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου η έκταση στο Σχιστό, που έχει παραχωρηθεί πριν από ένα χρόνο απ το Δήμο Πειραιά στον Εθνικό, να περάσει τελικώς στην κατοχή του Συλλόγου, για να ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης γηπέδου και προπονητικού κέντρου.
Ο κ. Αυγενάκης, δεσμεύτηκε ότι μετά τον Οκτώβριο που, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από τον Δήμαρχο Πειραιά, θα έχουν ολοκληρωθεί από πλευράς Δήμου Πειραιώς οι εκκρεμείς δικαστικές ενέργειες, θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ήτοι τού Υπουργείου Αθλητισμού, τής Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Πειραιά και τού Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ προκειμένου, επιτέλους, μετά από πολλά χρονιά να δοθεί λύση στο τεράστιο αυτό θέμα που ταλαιπωρεί τον ιστορικό μας σύλλογο.