Εθνικός-Περαμαϊκός 3-1

2023-10-14 17:59

Τρεις ακόμη βαθμούς πρόσθεσε στο σακούλι του ο Εθνικός που νίκησε με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο τον Περαμαϊκό στο Μοσχάτο με 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, αφού μόλις στο 6' έγινε το 0-1.Το παιχνίδι ήταν ένας συνεχής επιθετικός μονόλογος από πλευράς Εθνικού, που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργούσε στο πρώτο ημίχρονο. 

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Βαγγέλης Χαντές πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Γεωργούση και Τσιάβο, με τον πρώτο να σερβίρει την μπάλα στον Κυριαζή ο οποίος με προβολή στο 47', ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 66' ο Εθνικός πέτυχε ένα γκολ για high light με δράστη πάλι τον Αντώνη Κυριαζή οπού με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στο "Γ", της εστίας για το 2-1.

Το σκορ έκλεισε στο 82', από την συνεργασία Μακρυγιάννη, Γεωργούση με τελικό αποδεκτή τον Αντωνίου που σουτάρε με την μπάλα να βρίσκει πρώτα το δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

Εθνικός (Βαγγέλης Χαντές) : Κούμπουλα, Παπαγελλής, Κρητικός (45' Τσιάβος) , Πλουμάτος (65' Μπουτσικάρης) , Χρούστινετς, Μαλάϊ, Ντινιωτάκης (79' Αντωνίου) , Πολύζος, Σεκούμπα (46' Γεωργούσης), Μακρυγιάννης, Κυριαζής (89' Λαμάϊ).

Τα άλλα αποτελέσματα

Επισκοπή-ΑΟ Υπάτου 1-1
Φωστήρας-Ατσαλένιος 0-2
Ατρόμητος Πειραιά-Αλμυρός Γαζίου 0-0
Άγιος Νικόλαος-Πανιώνιος 0-0
Ηλυσιακός-ΑΟ Χαϊδαρίου 2-0
Ελλοπιακός-Προοδευτική 3-1
Άρης Πετρούπολης-Απόλλων Σμύρνης 2-1
Ερμής Ζωνιανών-Αγία Παρασκευή 5-2