Γιάννης Πατλάκας: «Νιώθουμε δικαιωμένοι η βία δεν χωράει στον αθλητισμό»

2022-03-03 11:47

Γιάννης Πατλάκας: «Νιώθουμε δικαιωμένοι, η βία δεν χωράει στον αθλητισμό»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. Γιάννης Πατλάκας αναφερόμενος στην απόλυτη δικαίωση και απαλλαγή του Ομίλου, στις κατηγορίες για τα επεισόδια με τη Ραφήνα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκ μέρους της οικογένειας του Εθνικού θα ήθελα να καταδικάσω, για μια ακόμη φορά, οποιασδήποτε μορφής βίας. Ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους και γαλουχεί τα νέα παιδιά και δεν έχει σε καμία περίπτωση θέση στα γήπεδα και στην κοινωνία μας.

Όλοι στον Όμιλο νιώθουμε τεράστια ικανοποίηση για την πανηγυρική μας δικαίωση των κατακριτέων επεισοδίων που έγιναν στη Ραφήνα. Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου στον δικηγόρο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ομίλου μας Χάρη Γρηγορίου που με την άψογη συνεργασία μας αποδόθηκε η δικαιοσύνη.

Ολοι μαζί κι ο καθένας από το πόστο του, οφείλει να υπερβάλει εαυτόν για την πάταξη της βίας. Η απόλυτη δικαίωση μας είναι η απαρχή για να αποδείξουμε σε όλους το πως ονειρευόμαστε τον αθλητισμό. Ο Εθνικός συμπληρώνει του χρόνου 100 χρόνια και στον αιώνα αυτό έχουμε αποδείξει ότι μέλημα μας είναι ο υγιής αθλητισμός. Με αυτές τις αρχές θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε».