Ίκαρος-Εθνικός 0-7

2019-10-31 08:05

Δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής ο αγώνας κυπέλλου ανάμεσα στον Ίκαρο Καλλιθέας και τον Εθνικό με την ομάδα μας να μην συναντάει ιδιαίτερη αντίσταση -όπως άλλωστε μαρτυρά και το σκόρ - και με το εμφατικό 0-7 να περνάει στην επόμενη φάση του κυπέλλου Πειραιά.
Ο Μουράτ Σεροπιάν στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Εθνικού  ξεκίνησε με τους:
Χαλκίδη,Δημακάκο, Νταούλια (65΄Κούρτι), Παπαγεωργίου, Λώλο, Σκεντεράϊ, Γκέτσι, Διάκο (46΄Τσιντώνης), Σαραντόπουλο (46΄Κατσέρης), Μουδούρογλου (68΄Ευαγγέλου) και Χατζηστάμου.
Αναπληρωματικοί ήταν επίσης και οι: Βουτσινάς Αθανασίου, και Ζούπα.
Για την ομάδα μας που προηγήθηκε 0-2 στο πρώτο ημίχρονο σκόραραν οι Χατζηστάμου με σουτ έξω απο την περιοχή στο 29΄με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό των γηπεδούχων και να καταλήγει στα δίχτυα, στο 44΄να πετυχαίνει το δεύτερο της τέρμα όταν το δυνατό ευθύβολο σουτ που επιχείρησε ο Μουδούρογλου κατέληξε στο γάμα της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα των γηπεδούχων, με τον σκόρερ να αφιερώνει το γκολ στον Γιάννη Μαντζουράνη.
Ο χορός των γκολ συνεχίσθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Εθνικό μέσα σε 20΄να σημειώνει 5 τέρματα με τον
Χατζηστάμου στο 46΄ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του και τους, Γκέτσι (58΄), Κατσέρη στο 65΄ και Τσιντώνη στο 62΄και στο 70΄ να γράφει το τελικό 0-7.
Τέλος τρείς φορές οι παίκτες μα σημάδεψαν τα δοκάρια του Ίκαρου με τους Μουδούρογλου,Γκέτσι και Ευαγγέλου.