Καλαθοσφαίριση

2016-08-08 18:24

Ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ απέστειλε  έγγραφο  προς την ΕΣAKE (Αρ.Πρωτ.172 της  8/8/2016) το  οποίο αναφέρει σχετικά:

"Σε συνέχεια της επιστολή σας με αρ.πρωτ.3435 και ημερομηνία 2/8/2016 σημειώνουμε ότι είναι τιμή για τον Σύλλογο μας,η πρόσκληση για την συμμετοχή της ομάδας μας στην Α1 Εθνική κατηγορία για την περίοδο 2016-2017.

  Η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας Καλαθοσφαίρισης του Εθνικού,αφού ενημερωθεί απο τους Νομικούς Συμβούλους για τις προϋποθέσεις συμμετοχής της Α1 Εθνικής κατηγορίας,θα ενεργοποιήσει άμεσα τις νομικές διαδικασίες για την κλήρωση των όρων συμμετοχής της διατηρώντας ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας σχετικά με την πορεία και εξέλιξη των ενεργειών αυτών.

  Ελπίζουμε οι προσπάθειες μας σε τόσο στενά χρονικά όρια, να είναι επιτυχημένες και ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. να καταφέρει να αγωνισθεί στην Α1 για την περίοδο 2016-2017.

  

                     Η Πρόεδρος                     ο Γ.Γραμματέας

                     Δ.Ιωαννίδου                       Α.Πρίντεζης

 

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης στην συνέχεια εξέδωσε την εξής  Ανακοίνωση:

1. Σε πλήρη συνεννόηση με τους φορείς της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ζήτησε και έλαβε ολιγοήμερη παράταση, προκειμένου να απαντήσει στην πρόσκληση της ΕΟΚ για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1.

2. Η ομάδα έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή στον θεσμό του Κυπέλλου, όσο και στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, όπως προβλέπουν οι σχετικοί κανονισμοί.

Είναι προφανές, ότι η παράταση ζητήθηκε επειδή συντρέχουν λόγοι προς τούτο και οι οποίοι λόγοι, εκτέθηκαν στις συζητήσεις που έγιναν.
Η διαδικασία της συμμετοχής της ομάδας στην Α1 κατηγορία, είναι σε κρίσιμη φάση και προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο.