Κάλεσμα για τον αγώνα κυπέλλου

2017-02-06 12:05

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του Εθνικού ενόψη του αγώνα της Τετάρτης με τον Κύζικο (ώρα 20:00, Π.Σαλπέας) απευθύνει ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος κ.Ν.Νικολινάκος...Αναλυτικά:

Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. -ΚΥύζικος Νέας Περάμου για το κύπελλο Ελλάδας
Κάλεσμα Φιλάθλων
06.02.2017

Η ομάδα μας ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του  Α΄ Γύρου του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας στον όμιλο της, βρίσκεται στην 1η θέση της Βαθμολογίας και  Αήττητη.
Την Τετάρτη 08.02.17 και ώρα 20:00 στο γήπεδο Π.ΣΑΛΠΕΑΣ, η ομάδα μας δίνει ένα πολύ σημαντικό Αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα της Α.Π.Σ. ΚΥΖΙΚΟΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ, η οποία συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της VOLLEY LEAGUE.
Στην πρόκληση της ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ στις 8 ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας, ΚΑΛΟΥΜΕ τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ μας, να ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ και να ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ τους, την προσπάθεια της ομάδας μας για την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ της ΝΙΚΗΣ .

Ο Πρόεδρος  Διοικούσας    Επιτροπής                                                                                                                                                                                                                                                            Νίκος    Νικολινάκος