Κάλεσμα για τον αγώνα με τον ΝΟ Ρεθύμνου

2018-05-09 13:19

Κάλεσμα στους φιλάθλους του Εθνικού για τον αγώνα της Παρασκευής με τον ΝΟ Ρεθύμνου («Π.Καπαγέρωφ» ώρα 19:00) απηύθυνε ο χρηματοδότης της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας κ.Δ.Κολοβός,αναλυτικά:
 «Αρχικός στόχος της ομάδας του Εθνικού Πειραιώς για φέτος, όπως οριοθετήθηκε στην παρουσίαση του ρόστερ, ήταν η κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα και το δικαίωμα συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης χρονιάς.
Θέλω να καλέσω όλους τους οπαδούς του Εθνικού να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, όπως έπραξαν στο παιχνίδι με τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Οι φίλαθλοι μας μπορούν να δώσουν διαφορετικό χρώμα στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο την Παρασκευή (19:00) και να ωθήσουν τις αθλήτριες μας στη νίκη, αλλά και να τις κάνουν να νιώσουν ότι ο κόσμος ακολουθεί την προσπάθεια τους, όπως και τη δική μου.
Η στήριξη του κόσμου του Εθνικού δίνει μια ηθική ικανοποίηση τόσο στην ομάδα, όσο και σε εμένα προσωπικά. Είμαι παιδί του Εθνικού, το έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας, να δώσουν παλμό με τη φωνή τους στα κορίτσια, για να πετύχουμε τους στόχους μας για φέτος».
Είστε αισιόδοξος για τη συγκεκριμένη σειρά αγώνων που ολοκληρώνει τη φετινή αγωνιστική περίοδο;
«Αν έχουμε την υγεία μας, πιστεύω βαθιά ότι θα πάνε όλα καλά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σέβομαι τον αντίπαλο μου. Είναι μεγάλη η κρισιμότητα των αγώνων και η παρουσία των οπαδών του Εθνικού κρίνεται απαραίτητη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς.
Θέλουμε να βρεθούν κοντά μας για να τους κάνουμε υπερήφανους, καθώς θα δουν την ομάδα τους να βγαίνει στην Ευρώπη ύστερα από πολλά χρόνια, αν η ομάδα πετύχει δύο νίκες. Εφόσον γίνει αυτό να γνωρίζει ο κόσμος του Εθνικού και όχι μόνο ότι στην Ευρώπη δεν θα πάμε για τουρισμό».