Καλλιθέα - Εθνικός 4-3

2020-02-09 17:35

Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ο Εθνικός στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας ηττήθηκε απο την γηπεδούχο ομάδα με 4-3!

Η ομάδα μας παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ήταν σαφώς ανώτερη του αντιπάλου της σε όλη την διάρκεια του αγώνα ,προηγήθηκε τρείς φορές στο σκόρ στην αναμέτρηση του Ελ Πάσο, αλλά τελικά...ηττήθηκε απο έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην πρώτη θέση θέση της βαθμολογίας και που δεν δημιούργησε σχεδόν καμμία ευκαιρία στα 97(!) λεπτά της αναμέτρησης, σκοράροντας δύο τέρματα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Σε αυτό βέβαια θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι ο Εθνικός στα τελευταία αυτά δραματικά λεπτά δεν είχε το καθαρό μυαλό που θα του έδινε την πολύτιμη νίκη, με συνέπεια οι γηπεδούχοι που κέρδιζαν κυρίως με σέντρες και στημένες φάσεις μέτρα στο γήπεδο να είναι αυτοί που το τέλος τους βρήκε να πανηγυρίζουν.

Η ομάδα μας έχασε πολλές και απίστευτες ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα,είχε ένα δοκάρι με τον σκόρερ του 3ου τέρματος τον Τσιντώνη και ενώ το γήπεδο και η πλάστιγγα φαίνονταν να είχαν γείρει υπέρ του οι γηπεδούχοι χωρίς να μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί βρισκόντουσαν συχνά-πυκνά στην εστία μας κυρίως απο τις αποφάσεις του «άρχοντα» του αγώνα κ. Αγγελάκη που με ευκολία έδινε σχεδόν κάθε φάση υπέρ των γηπεδούχων φέρνοντας συνεχώς την ομάδα μας σε θέση άμυνας.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και η ισοφάριση για το 1-1, όταν καταλόγισε φαουλ υπέρ της Καλλιθέας σε μια φάση που δεν δικαιολογούσε τίποτα αυτήν την απόφαση, ακόμα φόρτωσε με κάρτες τους ποδοσφαιριστές μας -συνέπεια η αποβολή του Ευαγγέλου στο 85΄- και γενικά κατάφερε να εκνευρίσει με τις αποφάσεις του, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας μας.
Ο Εθνικός θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα μέχρι τέλους παίζοντας για την μεγάλη ιστορία του αλλά και τους πιστούς οπαδούς του, ελπίζοντας ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα πετύχει τον σκοπό του.

Εθνικός: Κατσούλης, Νταούλιας, Λώλος (55΄λ.τρ. Παυλής), Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Τσιντώνης, Σκεντεράϊ, Γκέτσι (80΄Τσιριγώτης), Πετρόπουλος (75΄Δημητρίου), Λαζαρίδης (87΄Πεχλιβανίδης), Τριμμάτης.

 

Τα άλλα αποτελέσματα
Πανθηραϊκός-Άνω Μερά 0-2
Φωστήρας-Κηφισιά 1-0
Άγιος Ιερόθεος-Ηλυσιακός 1-1
Κερατσίνι-Θύελλα Καμαρίου 1-0
Άγιο Ανάργυροι-ΑΕ Μοσχάτου 1-0
Ερμής Κορυδαλλού-Ακράτητος 4-0