Πάει Ρίο η Βουρνά!

2016-07-06 13:29

Η Κρίστελ Βουρνά ,θα συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Κολύμβησης για τους Ολυμπιακούς γώνες του Ρίο.μΗ πολυπόθητη πρόσκληση από τη FINA ήρθε στην ΚΟΕ, και  φυσικά και έγινε αποδεκτή από την αθλήτρια του Συλλόγου μας.
Η Βουρνά θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε δεύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την πρώτη της συμμετοχή στο Λονδίνο το 2012.Να υπενθυμίσουμε ότι για το Ρίο έχει ήδη προκριθεί και ο Κριστιάν Γκολομέεβ.

«Χάρηκα πάρα πολύ. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι δεν θα με πάρουν και είχα σταματήσει να το σκέφτομαι. Τώρα θα μπορώ να κολυμπήσω πιο ήρεμη το επόμενο διάστημα», τόνισε στο Aquaplanet η κολυμβήτρια του Άκη Οικονόμου, για την οποία μάλιστα αλλάζει και το πρόγραμμα του επόμενου διαστήματος, αφού θα πρέπει να προπονηθεί ξανά σε πιο εντατικούς ρυθμούς. «Ήδη μου είπε ο προπονητής μου να είμαι στις 9:15 στην Αργυρούπολη για βραδινή προπόνηση. Δεν με αφήνει ούτε καν να το χαρώ σήμερα», λέει αστειευόμενη η Βουρνά, που λογικά θα συμμετάσχει και αυτή στο καμπ της Θεσσαλονίκης από τις 18 ως τις 24 Ιουλίου.