Λειτουργία των Ακαδημιών

2019-08-02 08:12

Ο Εθνικός είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στην Ελλάδα και ανέκαθεν έδινε μεγάλη έμφαση στα τμήματα υποδομής του. Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ προσπαθεί να κάνει τη φετινή χρονιά ένα restart στην Ακαδημία της ομάδας μας και καλεί τους μικρούς φίλους του μπάσκετ να έρθουν κοντά μας.

Ο Εθνικός στηρίζει έμπρακτα τους νεαρούς ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές και φαίνεται από τη φετινή στελέχωση του ρόστερ του. Ο Εθνικός μας θέλει να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και τα επόμενα χρόνια θέλουμε η αντρική ομάδα να στελεχώνεται από δικά μας παιδιά.

H ομάδα μας καλεί παιδιά ηλικίας από 5 έως 17 ετών να έρθουν στην ομάδα μας και να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομών μας. Ο Εθνικός θα δημιουργήσει ομάδες μίνι, παμπαιδικό, παιδικό και εφηβικό. Παράλληλα, ανακοινώνουμε ότι θα δημιουργηθεί ακόμη ένα τμήμα μίνι, που θα κάνει προπονήσεις στο Θεμιστόκλειο, όταν θα ολοκληρωθούν οι εργασίες που γίνονται αυτήν την στιγμή. Υπεύθυνος του συγκεκριμένου τμήματος θα είναι ο Μανώλης Ρόγκας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932951569

Τη γενική επίβλεψη της λειτουργίας της Ακαδημίας μας θα έχει ο κ. Δημήτρης Καραφαντής.
Ο κ. Καραφαντής ήταν υπεύθυνος στην Ακαδημία της ομάδας και πριν από κάποια χρόνια, όταν στην Ακαδημία είχε γίνει εξαιρετική δουλειά και είχαν έρθει πολλές επιτυχίες στον σύλλογο μας.

Καλούμε τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές να έρθουν στην Ακαδημία και τη νέα χρονιά να αγωνίζονται με τη φανέλα του Εθνικού μας.

Υπεύθυνος Προπονήσεων: Ιορδάνης Μουριχίδης (προπονητής ανδρικής ομάδας)

Προπονητές: Ασημακόπουλος Θοδωρής, Μαραγκίδης Αναστάσιος

Πληροφορίες: 6979725733, 6943769266, 2104170439, ethnikobc@gmail.com

Γήπεδα προπονήσεων:
1. Ανοιχτό: Λαμπελέτ & Μαντινείας (Καμίνια)
2. Κλειστό: Σχολεία (Τζαβέλλα, Πειραιάς)

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!