Λύση Συνεργασίας

2021-01-26 20:58

Την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Κατοπώδη ανακοίνωσε το τμήμα πετοσφαίρισης του Συλλόγου μας.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

Λύση Συνεργασίας Κοινή Συναινέσει με τον Προπονητή Βόλεϊ Γυναικών, Βασίλη Κατωπόδη"

 Μετά από συνάντηση που έγινε σήμερα αργά το μεσημέρι ανάμεσα στον προπονητή Βασίλη Κατωπόδη και τον επικεφαλής τπυ τμήμστοε, Σπύρο Κουτούβαλη, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
 Οι μελλοντικές προκλήσεις και το γεγονός ότι τα νέα ξεκινήματα απαιτούν και νέα πρόσωπα και νέο σχεδιασμό, απαιτούν από εμάς και αναλαμβάνουμε την ευθύνη, να εργαστούμε και να είμαστε  έτοιμοι για αυτό που θεωρούμε ως επανεκκίνηση του αθλητισμού σε άλλες βάσεις και πάντα με στόχο την συνεχή εξέλιξη και επιτυχία της ομάδας.
Και αυτό θα κάνουμε σεβόμενοι την ιστορία του Εθνικού και την μέχρι σήμερα ανοδική πορεία της Γυναικείας Ομάδας Μας!
Το τμήμα Βόλεϊ θεωρεί ότι οι συνθήκες πανδημίας που επικρατούν εδώ και δύο χρόνια στον αθλητισμό δεν επέτρεψαν στον Βασίλη Κατωπόδη να ολοκληρώσει το έργο του στον Σύλλογο του Εθνικού, έτσι όπως και οι δύο πλευρές θα το ήθελαν, δηλαδή πανηγυρίζοντας την περσινή άνοδο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και ολοκληρώνοντας τη φετινή σεζόν με τις πιθανότητες υπέρ μας για δεύτερη συνεχή άνοδο.
Ευχαριστούμε τον Βασίλη Κατωπόδη για την προσφορά του στην Γυναικεία Ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.